Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Uha da

762 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
27 September 2011

Ja det er så en af de sorte dage i en iværksætters liv.

Det er sådan en dag hvor man tænker negativt om sine ideer, sin strategi og fremtid. Jeg skælder mig selv ud, og siger : "hvad har du gang i ?" "hvem tror du du er ?"

Tror du virkelig at dine ideer er så fabelagtige ? Tror du virkelig selv, at du kan få gang i den handel og den idé? Tænk dig om.

Du har læst en masse om det at starte for sig selv, og dagens opringninger til kommuner og markedspladser var nedslående.

Men der er også sket positive ting. Har også talt med positive mennesker. Den sidste samtale blev til en Power samtale. Vi enedes om at bruge det som hilsen til hinanden: Power Agnete! Har du det godt !

Det er bare mærkeligt at de glemmes totalt, når man vader rundt i " slå dig selv i hovedet" mode. Jeg synes det hele er omsonst. Bare en skør idé eller rettere flere skøre. Det er de andre der er de dygtige, kloge, unge og meget bedre til det at skabe business.

Det er imponerende så meget man kan få skrabet til sig af dårligdom på sådan en dag. Måske er det rigtigt. Måske er jeg en af dem der bare ikke har det der skal til !

Så hjælper det lige at skrive sin blog.Tror jeg !

På Amino er det første jeg ser : "DU  er din egen skæbne " .. vræææl. Hvorfor lige i dag, hvor jeg i forvejen føler mig selv og alle mine talenter som totalt ubrugelige.

Mon det er klogt at gå til det foredrag i aften, der hedder : "Brug dit liv!"

I morgen må jeg være offensiv. Basta. Færdig

I morgen er jeg positiv om mig selv. Lægger en strategi, der siger, at jeg faktisk er priviligeret at få lov til at prøve mit iværksættergen og hvor længe jeg vil forsøge. 

Ja imorgen gør jeg det ! Tak blog

Birthe

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når birthe skriver Skriv dig op