Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs BeLocal - Lokal markedsføring Bliv nu synlig! Ellers ser dine potentielle kunder dig aldrig!

Bliv nu synlig! Ellers ser dine potentielle kunder dig aldrig!

1.187 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
22 January 2013

Jeg synes tit at folk fokuserer på "internettet" når de snakker markedsføring - og dét kan være en god ting for rigtig mange virksomheder (rent faktisk mener jeg ikke at en virksomhed kan undvære dette!)

Men... det tager desværre fokus lidt væk fra offline markedsføring som absolut ikke er en uddød race! Det lever i bedste velgående.

Dine kunder skal påvirkes!

Det er ikke sikkert at du ved det, men der skal rent faktisk 10-20 påvirkninger til, før en kunde vælger at købe noget fra dig. Det er faktisk ret mange gange de skal søge efter "nye vinduer" på Google før de vælger DIG til at udskifte dem.

Derfor skal lokale virksomheder, såsom håndværkere, autoværksteder, blomsterhandlere, frisører, tandlæger og mange flere huske at de også skal kigge på deres offline markedsføring.

Her får du et par tip fra vores e-bog, som mange sikkert kan have glæde af i deres markedsføring:

Tip #60 – Tilbyd et gratis eftersyn
Hvis du sælger et produkt eller en service som med tiden skal fornys eller udskiftes, så tilbyd dine kunder at foretage et gratis eftersyn. 

Aflæg kunden et besøg og gå deres oliefyr, Ford Taunus, bonzaitræer eller hvad det nu er du servicerer igennem og giv dem en 100% ærlig vurdering! Hvis du mener at produktet har 1-2 års levetid endnu, så sig det! Lad være med at holde det hemmeligt.

Vær ærlig omkring at de har et godt produkt som holder (måske har de endda købt det af dig!). Det vil betale sig når de snakker med deres venner og familie - eller når de om 1-2 år skal have udskiftet produktet.

Tip #64 – Oversæt din annoncering til andre sprog
Hvis din virksomhed ligger i et område, som har mange forskellige befolkningsgrupper, så overvej at få oversat dit markedsføringsmateriale til et andet sprog. Det kan være engelsk, men det kan også godt være tyrkisk, arabisk, somalisk eller lignende. Så vil du med stor sikkerhed være den første de henvender sig til, når de skal købe det du tilbyder.

... problemet kan så ligge i, at de så også forventer at du snakker dette sprog... det er så her du skal omprovisere Stick out tongue

De bedste hilsner fra

Martin

 


Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Martin skriver Skriv dig op