Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Anjas uforklarbare blog Middel mod tiltagende kvalme søges

Middel mod tiltagende kvalme søges

3,389 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
18 July 2011

Jeg kan lige så godt indrømme det: Jeg befinder mig i et dødvande for tiden. Og "for tiden" har varet alt for længe. Jeg mangler ikke ideer, og jeg mangler sådan set heller ikke tid til at udføre dem. Jeg mangler simpelthen motivation. Og hvor jeg end vender mig hen for at finde mere af den, synes jeg nærmere jeg mister den smule jeg har. Faktisk er jeg ved at få en lille smule kvalme. Det KAN være fordi jeg ser alle de andre gøre det jeg ikke selv gør, og gøre det med succes. Det KAN være misundelse. Det er jeg slet ikke blind for. Det kan være svært at stå stille og se de andre suse forbi med 100 i timen, og det kan gøre en så'n lidt småbitter. Men inden jeg kigger indad og får løst den del af det, må jeg så ikke nok have lov at brokke mig - bare lidt? ;-)

For jeg er sgu så træt af hvor ens alle markedsfører sig efterhånden. Det er som om alle har været på det samme vejen-til-succes-kursus og følger den samme opskrift, og når man kender den, så ser man så tydeligt hvordan alt er skåret over samme læst. Der er bestemte formler for hjemmesidetekster, nyhedsbreve, onlinekurser, teleklasser (gratis, men så kommer der selvfølgelig et onlinekursus der matcher, lige bagefter), salgsmails, tilbud (som alle udløber i morgen kl. 12 - så skynd dig!), workshops, foredrag (gratis, men tilfældigvis nærmer der sig en uddybende workshop om samme emne som du ikke kan undvære), kundeklubber, produktpakker, e-bøger, blogs osv. Det er så forudsiiiiiiiigeligt at det næsten ikke er til at holde ud! 

Midt i mit brok kan jeg ikke understrege nok hvor meget jeg tager hatten af for dem der bare GØR det der og kører med klatten, og jeg håber af hele mit hjerte (især fordi jeg kender flere af dem) at de hiver guld hjem i voldsomme mængder. Virkelig! Og jeg ville ønske jeg bare kunne skide på min tiltagende kvalme og gøre dem kunsten efter. Men jo flere der kommer af dem, desto mere modstand mærker jeg indeni. Jeg gider simpelthen ikke ligne alle de andre. Jeg gider ikke at lancere et produkt, og så kan der sidde sådan en som mig og sige "nååå, og lige om lidt kommer så bloggen, kundeklubben, teleklassen og onlinekurset" - og have ret i det! Jeg gider ikke være så forudsigelig! Desværre, for det ser ud til at være sådan man tjener penge, og med min holdning får jeg så ingen bid af den kage.

Det er sikkert også bare en fæl bivirkning af konstant at omgive sig (online) med iværksættere og dele inspirationskilder. Andre mennesker - dem vi kunne kalde helt almindelige kunder - oplever det nok ikke sådan. Jeg går jo ikke rundt i Kvickly og bliver muggen over at se hvordan de nu IGEN har placeret deres varer præcis lige som alle de andre butikker, eller brokker mig over gadeskiltene der prøver at lokke mig ind i butikkerne, fordi de ligner de andres gadeskilte. Det bemærker jeg knapt nok. 

Nå, hvis nogen skulle reagere på mit indlæg med et "du er bare misundelig", så er det sgu sikkert rigtigt nok. Så jeg må klø på med at finde den gyldne middelvej mellem det jeg kan se virker for de andre, og noget der er mere mig, hvor jeg føler at jeg bevarer min integritet, så jeg igen kan finde noget motivation til at markedsføre mig selv, og på den måde fjerne mit negative fokus fra det at nogen faktisk bare kan deres kram og gør det.

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Anja blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere