Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Stort uudnyttet potentiale

2.958 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
30 January 2011

På grund af mit freelancearbejde her på Amino gennemlæser jeg alle annoncerne på Virksomhedsbørsen. Det er helt utroligt så mange formuleringer der går igen i de annoncer, og i dag sad jeg og morede mig ved tanken om at bruge de samme vendinger i en datingprofil. Cirka sådan her ville den komme til at lyde i mit tilfælde:

---

Kvinde med stort uudnyttet potentiale søger investeringsvillig partner

Beskrivelse: Har været i drift i 39 år med stigende overskud. Enkelte nedgangstider som dog kun har styrket positionen på markedet. Ligger godt på Google  og bruger primært organisk markedsføring hvorfor driftsomkostningerne er forholdsvis lave. Har til huse i gode andelslokaler i København.

Bemærk at der ikke bliver tale om 100 % ejerskab da de nuværende partnere ønsker at beholde deres andel.

Grunden til at vi nu søger en ekstra partner, er bl.a. øgede vedligeholdelsesomkostninger og et behov for fornyet input. Desuden ser vi et stort uudnyttet potentiale som kunne afhjælpes ved investering af risikovillig kapital.

Beskrivelse af den ideelle partner: Det er vigtigt at den nye partner er serviceminded, energisk og resultatorienteret. Kapitalstærk partner med stor investeringsvillighed - både økonomisk og tidsmæssigt - vil absolut være at foretrække.

Beskrivelse af konkurrencesituationen: Der er en del andre kvinder på markedet der tilbyder det samme, men få med lige præcis dette unikke koncept hvilket gør konkurrencen stort set lig nul.

Mulighed for indkøringshjælp: Hvis du er uerfaren, bliver der naturligvis sørget for den nødvendige oplæring.

Obs!! Kun seriøse henvendelser!!

---

Hvad siger du - ville den virke? Wink

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anja skriver Skriv dig op