Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Anjas uforklarbare blog Hjælp, jeg sidder mellem to stole

Hjælp, jeg sidder mellem to stole

3.258 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
22 August 2010

Jeg synes jeg skøjter lidt rundt for tiden. Ikke sådan at forstå at jeg savner mål og mening, men mere sådan at jeg har flere spor kørende, og jeg er ved at være lidt forvirret. Og hvis jeg selv er det, kan dem jeg henvender mig til, så overhovedet finde ud af hvad jeg er for en? Hvordan finder jeg en overordnet linje for det hele?

Jeg har som bekendt Forlaget Uforklarbar hvor jeg foreløbig har udgivet to bøger af efterlivsudforsker Bruce Moen og så min egen om utroskab. Det er sådan set "hatten" der har det hele samlet under sig. Men jeg er ikke rigtig forlægger. Bogbranchen interesserer mig ikke synderligt, og jeg har overhovedet ingen ambitioner om at skabe det nye Gyldendal (eller mindre). Jeg oversætter bare nogle bøger jeg synes er fantastiske og vigtige, og så udgiver jeg dem.

Så under denne her hat der hedder Uforklarbar, er der altså to spor. Det ene er "utroskab" som jeg blogger og holder foredrag om, og som er "mit helt eget". Det andet er "livet efter døden" som jeg beskæftiger mig med som formidler af en andens materiale, men som i lige så høj grad er min passion. 

Imellem de to spor står så jeg, Anja Lysholm. Og spørgsmålet hvordan jeg som person (hvis det er sådan det skal være?) kan brande mig når jeg sidder mellem to stole? Jeg henvender mig jo lige i øjeblikket umiddelbart til to forskellige målgrupper/interesseområder, men hvem siger at de emner er de sidste jeg kommer til at beskæftige mig med i mit liv? Det er ikke fordi jeg overhovedet bilder mig ind at jeg har noget der ligner et brand, men jeg bilder mig ind at det er vigtigt at tænke over det inden jeg måske en dag har et som ikke var det jeg ville have.

Helt konkret tænker jeg lige nu over mit nyhedsbrev. Jeg har ikke ret mange tilmeldte (og det KAN jo skyldes manglen på retning), og man har hele tiden kunnet tilmelde sig fra både utroskab.org, efterlivet.dk og anjalysholm.dk. Men det betyder faktisk at jeg ikke får skrevet det nyhedsbrev overhovedet! Hvor hver gang jeg har lyst til det, tænker jeg "åh, jamen, nu vil jeg skrive noget om efterlivet - interesserer dem der vil høre om utoskab, sig nu også for det??" - og omvendt. Så jeg havde faktisk tænkt mig nu at splitte nyhedsbrevet op i to, men hvad så med hende Anja Lysholm og hendes fremtidige aktiviteter? Skal jeg så have 3 nyhedsbreve? Eller skal jeg bare være ligeglad og "udnytte" at den fulde pulje af modtagere har sagt ja til at modtage nyt om revl og krat? I så fald bliver det svært at "skrive til målgruppen", for hvem er den så?

Alle mine overvejelser er blevet forstærket af at jeg lige har hørt et podcast med Lykke Rix (jeg ville have lagt et link til det, men nu kan jeg simpelthen ikke se hvor jeg har downloadet det fra), hvor hun kommer med "5 spørgsmål du skal kunne besvare for at få succes som selvstændig". De handler bl.a. om at definere sin målgruppe og se på hvilket problem man løser for den målgruppe - og det hele munder ud i svaret på "Hvilket problem løser jeg for hvem med hvilke særlige kompetencer?". Et svar man kan  bruge når man møder spørgsmålet "Og hvad laver du så?". Og det synes jeg faktisk er skidesvært når jeg har to vidtforskellige spor. Der er selvfølgelig ikke andet for end at jeg må se på hvert spor for sig, men jeg gad alligevel godt at finde en fælles linje der kunne få det hele til at gå op i en højere enhed. 

Jeg håber mit indlæg giver mening for jer derude, og jeg håber I sidder med nogle gode input der kan give mig lidt mere klarhed over hvilken retning det egentlig er jeg skal bevæge mig i. For lige nu har jeg bare sat mig i en bil og er kørt ud i det blå, og det er også rigtig dejligt, men jeg skulle nødig ende med at fare vild. ;-) 

Kommentér løs! Yes

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anja skriver Skriv dig op