Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Animationsvideo Sådan startede eventyret med produktion af animationsvideoer fra Nordthailand

Sådan startede eventyret med produktion af animationsvideoer fra Nordthailand

3,157 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
14 November 2016

Det hele startede tilbage i August 2013, hvor to danske iværksættere sad sammen i det nordlige Thailand, nærmere betegnet, Chiang Mai og snakkede om, hvilke muligheder der var for at starte noget produktion op, hvor man kunne udnytte at arbejdskraften her er væsentlig billigere end i Danmark.

Det blev startskuddet til animationsvirksomheden Animation Mu Co., Ltd. der siden 2013 har produceret over 400 animationsvideoer hovedsagelig til danske virksomheder men der har også været kunder fra nabolandene så som: Sverige, Norge og Tyskland.

Fordelen ved at have produktionen af videoerne her i Thailand er, at udgiften til en universitet uddannet animator/grafiker ligger på ca. 1/7 del af, hvad en dansk animator skulle have, der har samme baggrund.

De to iværksættere der startede virksomheden

Dennis Kjærgaard og Kristian Ole Rørbye.

Dennis har mange års erfaring indenfor online branchen, hvor han er et kendt navn på affiliate scenen samt driver webshoppen Billigepokaler.dk sammen med sin far.

Kristian har boet i Thailand siden 2009, hvor han startede virksomheden Move Marketing Co., Ltd. der hovedsageligt laver SEO / Linkbuilding til danske kunder og forhandlere. Kristian står også bag servicen Linkkongen.dk hvor man nemt og hurtigt kan købe danske kvalitets links til fornuftige priser.

Dansk kvalitet og thailandsk kreativitet

Det er opskriften på den succes som Animation Mu er gået hen og blevet. På lidt over 3 år har vi nu serviceret over 400 tilfredse kunder med animationsvideoer og der sidder 10 folk på kontoret samt der er en del freelancere tilknyttet i form af tekstforfattere samt speakere.

Al tekstforfatning og speak bliver lavet i Danmark, hvor vi køber det bedste der er på markedet fra de største leverandører.

Al grafik, bevægelser samt kundeservice ordner vi fra solrige Thailand af. Her sidder vores team af animatorer og sørger for den kreative process samt vi har en dansk projektleder der sidder som bindeled mellem Danmark og Thailand.

Kom med indenfor på vores kontor i Thailand

I videoen herunder viser Kristian Ole Rørbye dig rundt på vores kontor her i Chiang Mai. Er du i Chiang Mai, så skal du være mere end velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og et par røverhistorier herude fra hvor peberet gror. ;)

Andre projekter der bliver lavet på kontoret i Thailand:

Måltiden.dk, Stopsnorken.nu, afbetalt.dk ,Kajakgutten.dk mfl.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Kristian skriver Skriv dig op