Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs e-Sorensen.dk Affiliate starter med en god idé men hvordan får man den?

Affiliate starter med en god idé men hvordan får man den?

1.011 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
28 October 2011

Affiliate starter med en god idé men hvordan får man den?

Jeg starter her.......

Mit synspunkt på affiliate er at det starter med en god idé. En idé om hvad din affiliate niche skal være, og nej det er og har aldrig været nemt at finde en affiliate niche, som jeg kan se på f.eks amino debat så er der mange der søger en god idé til affiliate marketing, eller bare ikke lige har den niche som de vil tjene penge på.

Sådan får du den gode idé....

Når jeg har afsluttet et affiliate projekt( det bliver nok meget mig mig mig :-) ), jamen så vil jeg helst gerne starte på et nyt hurtigst mugligt. Ikke fordi de andre ikke skal passes fordi det skal de helt bestemt.

Jeg tænker hurtigt, ah! jeg vil da lave en side om gratis ting, så går jeg ind og bestiller gratis-ting.dk - og øv! Som altid det donæme man virkeligt har brug for er optaget, og det er noget der har generet mig en masse gange indtil jeg fandt det her...

Jeg hopper ind på netnationen, går op og skriver f.eks sjov.dk - derfra kommer der så i bunden af siden en masse mugligheder over donæme navne som er ledige. Jeg kan lige give et par eksempler på et par nicher fra sjov.dk, altså donæmenavne som er ledige:

Sjov-Hilsen.dk

Sjov-Nyhed.dk (Denne er unik god)

Sjov-Korsel.dk

Sjov-Mad.dk

Se allerede der har vi 4 gode (ikke optaget) donæmenavne som ville kunne bruges godt som affiliate projekter, og med tiden blive et hit. Der findes så mange ledige donæme navne, og netop de navne gir idéen til et nyt affiliate projekt.

Det var på samme måde facebook-sider.dk kom op. Jeg sad og søgte på facebook og faldt over facebook-grupper.dk, den blev hurtig snuppet og i stedet for så fik jeg mig facebook-sider.dk som allerede nu køre godt.

Jamen jamen det har da ingen betydning det navn?

Jo, det har det helt bestemt, donæmenavnet betyder ikke alt verden i forhold til SEO men en lille del gør det. Og ikke nok med at du får en ny niche side, så får du også en lille seo fordel i den nærmere fremtid.

Så det er bare om at komme igang med at finde dit nye donæme navn, og hermed en ny niche.

Hav en super god weekend til jer alle.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Nyide skriver Skriv dig op