Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Er gode råd dyre?

969 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
10 November 2022

Som iværksætter kan du ikke blot gå hen til nabobordet for vejledning, sparring og social kontakt, som du ville på en almen arbejdsplads. Derfor kan iværksætteri være ensomt, og networking kræver hårdt arbejde. Gode råd kan være dyre. Det er synd, men sådan behøver det dog heldigvis ikke at være - penge er jo nødvendigvis heller ikke det det du har mest af som iværksætter. Så læs med her.

Råd fra Amino

Jeg har i denne uge gennemsnuset Amino, for at samle en række råd og citater modtaget og givet af iværksættere. Det er jo netop det Amino er til for - Networking, sparring, vejledning. Kort og godt tips og råd til at overvinde de bump du møder på vejen.

i 2017 skrev Mogens Bertelsen fra www.succesportalen.dk et blogindlæg, hvor han efterspurgte det bedste råd læserne har fået. Her fik han en masse respons, og jeg vil her fremhæve 5 følgende råd:

  1. AFSTANDEN MELLEM DRØM OG REALITET – DEN HEDDER HANDLING.             
  2. Folk undgår ofte beslutninger på grund af frygt for at lave en fejl. Faktisk er manglen på at træffe beslutninger et af livets største fejl.
  3. Man skal aldrig hænge med hovedet, når man står i lort til halsen.
  4. "Husk, alting er midlertidigt"
  5. Du kommer aldrig foran dine konkurrenter, hvis du altid træder i deres fodspor

Det var blot et uddrag, du kan læse hele tråden her.

Råd fra de kendte

Der findes et hav af kendte mennesker, som gennem tiden glædeligt har delt ud af erfaringer, observationer og råd. Martin Thorborg er da også blevet citeret en gang eller 2, med udtalelser som: ”Gode idéer er sølv, folk der kan udføre dem er guld” og ” Iværksættere elsker mandag morgen lige så højt, som lønmodtagere elsker fredag eftermiddag.”

Hvis vi krydser Atlanten, har Larry Page som er co-founder af Google også noget på hjertet – ”You don’t need to have a 100 person company to develop that idea.”. Et syn Mark Zuckerberg – stifter af Facebook – deler i hans udtalelse ”I think a simple rule of business is, if you do the things that are easier first, then you can actually make a lot of progress.”

Hvad er det bedste råd du har fået?

De fleste råd om iværksætteri har samme budskab – eksekver på dine drømme, spring ud i det selvom det er skræmmende, og vær ikke bange for at lav fejl. Vi er jo blot mennesker, og som ny iværksætter fejl stort set uundgåelige – hvem har egentligt også sagt det skulle være nemt? This too shall pass – både de gode og de dårlige tider – så op med hovedet, og giv det et forsøg. 

Har du fået et godt råd med på vejen, som har gjort markant indtryk på dig, og som måske ændrede dit syn på iværksætteri og dét at være iværksætter? Så lad os hjælpe hinanden, del rådet/citatet nedenunder og lad os sammen gøre op med ordsproget ”gode råd er dyre” når det gælder iværksætteri.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Emma skriver Skriv dig op