Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Amino Blogs Blog om nyt på Amino Med SumUp kan Dorte have hele kasseapparatet i lommen

Med SumUp kan Dorte have hele kasseapparatet i lommen

1,144 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
01 September 2022

//Annoncering for SumUp

Det var lidt af en tilfældighed, der fik skubbet Dorte Tang Møller i gang med hendes webshop Tackshop.dk, som sælger rideudstyr til bl.a. islænderheste. Under et besøg i en rideudstyrsbutik, som var under afvikling, hørte Dorte pludselig sig selv spørge, hvad der skulle ske med alt det udstyr, der ikke ville nå at blive solgt. Herefter gik det slag i slag, og inden Dorte, der oprindelig er uddannet grafisk designer, havde set sig om, var hendes egen webshop en realitet. 

 

Fra webshop til fysisk butik

I starten blev Tackshop.dk udelukkende drevet som en webshop, men efterhånden som varelageret blev større og større, og kasserne med rideudstyr var ved at vokse ud af hende private bolig, besluttede Dorte sig for at åbne en fysisk butik, hvor hun både kunne møde sine kunder ansigt til ansigt og samtidig få adskilt varelageret fra privaten.  

I forbindelse med åbningen af den fysiske butik skulle Dorte også pludselig forholde sig til, hvordan hun skulle modtage betaling fra sine kunder. Valget faldt på en betalingsterminal, hvor hun skulle tegne abonnement og oveni det også afgive en procentdel af hver transaktion. En løsning der efterlod Dorte med en følelse af, at hun skulle betale for mere, end hun følte hun fik. I 2020 falder hun tilfældigvis over en Facebook-annonce for en betalingsterminal fra SumUp, som tilbyder betalingsterminaler uden abonnement og til en lavere procentsats, og Dorte beslutter sig straks for at skifte løsning. 

 

”Det var primært på grund af økonomien i det, at jeg valgte at skifte. Nu slap jeg for abonnementet og procentsatsen hos SumUp er samtidig lavere end ved den forrige løsning, jeg havde. Men hvad jeg ikke vidste var, at jeg oveni det ville blive virkelig glad for det enkle design på SumUp’sterminaler, som, jeg synes, passer rigtig godt ind i min butik. Det hvide, simple, rene look er mere moderne og får min forretning til at fremstå endnu mere moderne og appetitlig. Og så er jeg vild med mine kunders reaktioner, for jeg tror næsten, det er hver anden gang, jeg modtager betaling, at en kunde siger ”Orv, det var da en smart lille en den der”. ”

 

Det skal være nemt

For Dorte har det samtidig været vigtigt med en løsning, der er nem at bruge. ”Jeg gider ikke at skulle bruge for meget energi på det. Det skal være nemt, og pengene skal bare komme ind på min konto, og sådan er det virkelig med SumUp. Selv installationsprocessen var nem, jeg husker bare, at jeg skulle indtaste firmaets kontonummer, og så var jeg i gang.”

 

En løsning til ethvert behov

Til at starte med, da Dorte var alene om at passe butikken, købte hun en SumUp Air til 149,- kroner, der via Bluetooth forbinder til ens mobiltelefon, så man kan bruge den sammen med WiFi eller datadækning fra mobilen. Men da Dorte sidenhen ansatte en butikselev, valgte hun at supplere med en SumUp Solo, som har sit eget SIM-kort og dermed ikke kræver, at Dorte’s mobiltelefon er i nærheden. Det giver hende en større frihed, at hun nu kan forlade butikken med mobilen, mens hendes elev stadig kan tage imod betaling, men i praksis benytter de stadig begge løsninger.  

Udover at bruge løsningerne i butikken så er Dorte også meget begejstre for, at betalingsterminalerne er så nemme at tage med på farten. ”Jeg er jævnligt ude på messer og forskellige dyrskuer og markeder, og her har jeg altid minimum den ene af mine SumUp løsninger med mig. Så kan jeg bare flå den op af lommen og modtage betaling med det samme, det virker bare hver gang.” 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Emma skriver Skriv dig op