Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Amino Blogs Blog om nyt på Amino Hotel i Gudhjem på Bornholm

Hotel i Gudhjem på Bornholm

658 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
09 March 2022

Måske har du hørt det, jeg er sammen med min kone blevet hotelejer. Det lyder måske lidt mærkeligt, da jeg jo som bekendt primært er tech-iværksætter, og derfor i mange år har været handlende i bits og bytes.

Men det at arbejde med noget håndgribeligt, er virkelig sjovt. At vælge farve på væggene, at købe møbler til terrasserne, finde ud af hvordan morgenmaden skal være, og i det hele taget arbejde med hele konceptet, markedsføring m.m. er virkelig givende.

Hotel klippen i Gudhjem er vores "highend" sted, som henvender sig til det voksne publikum, der sætter pris på økologi, havets brusen og den smukke klippe-natur.

Therns Hotel i Gudhjem ligger midt i byen, og er for familien der vil have meget for pengene og der er flere værelser hvor op til 20 personer kan bo sammen. Nogle værelser er med bad på gangen og andre med eget bad, så der er noget for alle budgetter.

Begge hoteller er meget forskellige, men er på hver deres måde utrolig charmerende. Og så ligger de begge i Danmarks nok smukkeste by Gudhjem.

Efter vi har købt hotellerne, at min arbejdsglæde i Visma Dinero steget betragteligt. Ikke at jeg var træt af at være der, men når man har arbejdet med online virksomheder i mange år, kan det godt blive lidt ensformigt.
Men det at arbejde med noget håndgribeligt, har gjort at jeg har fundet skønheden i igen, sammen med min skønne kolleger, at levere Danmarks bedste regnskabsprogram til små virksomheder.

Det er sjoveste lige nu ved min nye tilværelse, er dat arbejde med konceptet, målgruppen, priser og hvad de forskellige pakker skal indeholde. Min kone og jeg har lige været i Nordjylland og snakke med Jakob Risgaard, der jo har investeret i Hotel Viking.
Det fik vi meget ud af og det er sjovt at lære nye tips og tricks, som jeg helt sikkert også kan bruge mange af i Dinero.
 
Nå, det bliver sjovt at se om det er også er et projekt der går godt, eller jeg har bidt over for meget, stay tuned :-)

De bedste hilsner

Martin Buch Thorborg

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Martin skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere