Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Amino Blogs Blog om nyt på Amino Annes kærlighed til børnetegninger blev en succesrig forretning

Annes kærlighed til børnetegninger blev en succesrig forretning

16,060 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
10 August 2020

Anne bor til dagligt med sin mand og deres tre børn, og det ville i sig selv være nok arbejde for de fleste! Dog havde Anne også et fuldtidsjob som leder i en stor international virksomhed, og der var hun ansat i hele 11 år. 

I dag har hun været selvstændig siden august 2019, hvor hun sagde jobbet op og kastede sig selv ud på dybt vand! 

“Er det ikke dig fra Tivoli?”  er et spørgsmål, som Anne ofte støder på. For hvis der er én ting, som en bod i Tivoli har medført, så er det, at en masse mennesker har fået kendskab til First Drawing. Opmærksomheden - både i og uden for Tivoli - har været intet mindre end overvældende for den travle iværksætter!

Men hvordan endte Anne i Tivoli?  Det var nemlig ikke Anne selv der fik ideen, men en god veninde fortalte hende om konkurrencen og opfordrede Anne til at deltage.  

Trods en masse arbejde valgte Anne at tilmelde sig konkurrencen om en iværksætterbod i Tivoli, og den oplevelse vil hun gerne sætte nogle flere ord på. 

“Jeg tilmeldte mig, fordi det ville være en fed mulighed, men jeg regnede på ingen måde med at vinde”. 

Det var altså en noget chokeret Anne der blev ringet op af Tivoli, som var fuldstændigt vilde med hende og som derfor tilbød hende en bod. 

“Jeg kunne næsten ikke få armene ned, det var jo helt vildt at vinde en bod i Tivoli! I TIVOLI!” 

Kort tid efter stod hun så der, midt i Tivoli med sommerfugle i maven, for hvordan ville folk egentlig tage imod First Drawing? Anne var især nervøs, fordi hun stod der med et helt nyt produkt, som folk ikke kendte. Desuden kunne gæsterne ikke købe tegningerne på stedet, da alle tegninger bliver færdiggjort hos en grafiker.

“Som ny iværksætter kan det virke endnu mere overvældende at skulle vise sin virksomhed frem, især når man er omgivet af store og velkendte virksomheder. Nervøsiteten blev hurtigt vendt til glæde for hold da op, hvor vi hyggede os - både med gæsterne men også med de andre bodlejere!” 

Annes formål med at stå i Tivoli var ikke at sælge, men derimod at skabe kendskab til First Drawing. Derfor benyttede hun lejligheden til at tale med så mange forskellige mennesker som muligt. 

”Derudover udstillede vi billeder og havde et tegneværksted, og jeg var virkelig spændt på, om børnene gad at komme og tegne. De har jo ofte glædet sig længe til at komme ind at prøve forlystelser. Det viste sig dog, at RIGTIGT mange børn var ellevilde for at komme ind at tegne, så det må i den grad siges at have været en kæmpe succes.

Efterfølgende føler jeg, at jeg har fået lige præcist dét ud af at have en bod, som jeg håbede på - kendskab! Der er flere på de sociale medier der spørger, om det ikke var os, som de besøgte i Tivoli. Mange kunder fortæller også, at de synes, at det var sådan en hyggelig bod, vi havde.

Det er gået over al forventning! Jeg vidste, at det var første gang, folk stødte på First Drawing, og de skal selvsagt have stødt på os nogle gange, før de for alvor husker os - men fordi Tivoli er et anerkendt brand, så er dét at samarbejde med Tivoli i sig selv et kvalitetsstempel, som jeg virkelig har fået meget ud af.” 

Faktisk var det så stor en succes for Anne at vise First Drawing frem i Tivoli, at det bestemt ikke er udelukket, at hun igen får sig en bod, og med al sin erfaring fra Tivoli vil hun rigtigt gerne give et par gode råd til dig, der overvejer en bod i Tivoli. 

1)    Gør din bod så åben som muligt og find gerne noget, som kan tiltrække folk - vi lavede en tegnekonkurrence, som børnene var vilde med. 

2)    Indret din bod ordentligt! Vi placerede eksempelvis vores kasseapparat i hjørnet, så folk kunne komme ind og ud af boden.

3)    Benyt området udenom - det giver virkelig meget at fange gæsterne allerede der. Dog skal Tivolis retningslinjer selvfølgelig overholdes.  

I dag har Anne succes med First Drawing

Ideen om First Drawing kom faktisk ikke fra Anne, men fra hendes datter, der havde lavet en tegning til bedsteforældrene. Anne arbejdede med nogle søde grafikere, og de fik lavet tegningen om til et billede, så den ikke blev krøllet og ødelagt. Da bedsteforældrene modtog gaven, var der ikke mange ord, men derimod en masse glædestårer.

Derefter vidste Anne, at det var det helt rigtige valg at skifte det trygge job ud med livet som iværksætter - hvilket har vist sig at være en succes! Ud over Tivoli har flere foreninger ønsket at lave et samarbejde med hende, herunder Flying Superkids, SMILfonden, Ronald McDonalds, BørneFond mv. 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når martinebirlund skriver Skriv dig op