Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Amino Blogs Blog om nyt på Amino Interview med Emma Bülow

Interview med Emma Bülow

3,571 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
28 June 2018

For 1,5 år siden startede Emma med en bod i Tivoli og solgte sin første bøtte håndlavede marshmallows. Herefter har det for alvor taget fart, i dette interview får du en rigtig iværksætterhistorie. 

Hvem er du og hvad sælger du? 
Jeg hedder Emma Bülow, er 25 år gammel, opvokset på Bornholm i Svaneke og bor nu på Frederiksberg. Jeg sælger håndlavede økologiske marshmallows. Både rene/plain mallows og chokolade dragerede. Alle vores mallows er lavet i batch af 15kg, lavet på de bedste råvarer og får masser af kærlighed. 

Hvordan begyndte du The Mallows? 
Jeg har altid haft en drøm om at være selvstændig. I en helt ung alder havde jeg en lille trækvogn som jeg hver lørdag trak ned på et marked på Svaneke torv hvor jeg er opvokset. Her solgte jeg min mors 2. sorteringsglas, farveprøver, udgåede designs mv. Drømmen har altid været der og en dag for et par år siden var jeg klar med ideen til The Mallows. Mange ting begynder med en søgning på Google og det gjorde det også for mig, da jeg første gang ville forsøge at lave marshmallows. Herfra var der rigtig mange timers forsøg på at finde den helt rigtige konsistens, smag og udseende. 

Hvordan fandt du på at få en bod i Tivoli? 
Tivoli har et fantastisk ry og er besøgt af mange både fra indland og udland. Jeg vil mene at Tivoli er et af de bedste steder i Danmark at præsentere sine produkter. Der er så stor en skare af mennesker og det vigtige for mig og The Mallows i opstartsfasen var at blive set af rigtig mange. 

Har en bod i Tivoli været med til at skubbe din forretning i den rigtige retning? 
Jeg er sikker på at en bod i Tivoli har været med til at skubbe min virksomhed i en rigtig god retning. Der er for det første et stort flow af mennesker og så er der rigtig mange forskellige besøgende. 

Hvor tror du at du havde været i dag, hvis ikke du havde haft en bod i Tivoli? 
Tivoli har givet The Mallows en rigtig god start på både branding og genkendelighed. Det er svært at sige hvor vi havde stået i dag. Det er trods alt kun 1.5 år siden at vi solgte den første bøtte på Tivolis julemarked. En ting er sikket og det er at de har været med til at skubbe os rigtig fint i gang.   

Har du en anbefaling eller et godt råd til andre der overvejer en bod i Tivoli? 
Jeg kan klart anbefale en bod i Tivoli. Især for nyopstartede som gerne vil ud og vise sig frem. For mig virkede det rigtig godt selv at komme ud og se folks reaktion. En ting er at man selv synes man har et godt produkt, men synes andre også det? – I Tivoli fik jeg rigtig mange gode input, kommentarer og reaktioner.

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når martinebirlund skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere