Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Amino Blogs Blog om nyt på Amino Sådan gjorde vi et kæmpe problem til en fest

Sådan gjorde vi et kæmpe problem til en fest

8,299 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
05 August 2015

Den største spidsbelastning vi har i Dinero, er når der er halvårsmoms. Der har vi godt 20.000 virksomheder, der alle bogfører en masse bilag, ofte dagen før deadline. Og selvom 80 % af alle bilag bliver "automatisk" bogført af Dinero's smarte "Dinero Crowd" er der stadigvæk 20 % tilbage hvor folk kan være i tvivl.

De spørger så vores bogholdere til råds via chatten og da vi har en regel, at det helst skal tage under 1 minut før man får svar, skal vi enten ansætte enorme mængder af bogholdere til at hjælpe for at holde vores høje service, eller forsøge at få folk til at afregne moms over en længere periode og sprede spørgsmålene lidt ud.

Det vi har gjort, er at lave et lotteri, hvor dem der afregner moms på en dag mellem den 10. - 24. august deltager i lodtrækningen om en attraktiv præmie. Det kan være en køretur i en Ferrari, en middag for to, en tur i en helikopter etc. Man vælger så den dag med den præmie man vil have og afregner momsen med vores "1 klik momsafregning". Så deltager man automatisk i lodtrækningen.
Og for at gøre noget ekstra for vores Pro brugere og måske lokke nogen til at opgradere, trækker vi lod om et Apple Ur blandt de Pro'er der deltager.
Du kan se moms-lotteriet her

Vores forventning er, at mere end halvdelen af vores brugere vil afregne moms i de 14 dage lotteriet varer og på den måde få en langt bedre oplevelse, med hurtigere support. Og dertil også opleve at Skat's servere kan følge med, når de indberetter til dem. De brugere der elsker at aflevere i sidste øjeblik, kan så også få en god service, da vi nu har god tid til dem også. Altså en ren win win for alle :-)

Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at det er en voldsom belastning af vores system, når tusindvis af brugere bogfører et halvt års bilag dagen før momsafregning. Så vi sparer også mange penge ved at fordele belastningen over flere dage, i stedet for at købe større servere, eller give brugerne en dårlig oplevelse.

Så vi håber at vi nu har løst en stor udfordring i vores virksomhed og gjort det til en lille fest for brugerne.

De bedste hilsner

Martin

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Martin skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere