Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Ret et bilag i Dinero!

5.924 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
14 August 2014

Vi har i Dinero lavet en smart funktion kaldet ”ret et bilag”! Det betyder at du nemt og hurtigt kan ændre et købsbilag hvis du har tastet forkert. Men hvordan virker den egentlig?

Engang imellem kommer du til at bogføre forkert. Det kan skyldes mange ting, fx et forkert beløb, forkert konto eller du ganske enkelt har skrevet en forkert dato. Før i tiden var den eneste mulighed for at rette op på dette, at slette bilaget og starte forfra. Det betød at du ”mistede” et nummer i nummerserien.

Men det er slut nu!

Er du revisor/bogholder og gerne vil læse lidt om, hvordan det teknisk fungerer, så vi samtidig overholder lovgivningen, kan du finde mere information i bunden af denne guide.

Ret et bilag

Du har været ude og købe ting til din virksomhed, og efter du har bogført, finder du ud af at du er kommet til at skrive et forkert beløb. Det retter vi da bare!

Du kan anvende “ret et bilag” på både købsbilag og øvrige bilag. Lad os tage et eksempel.

Jeg har bogført et bilag med et forkert beløb, og skal have rettet dette. Under køb -> alle -> finder jeg bilag og klikker på det -> flere handlinger -> rediger bilag

Herefter kan du rette de ting du ønsker. Fx beløbet:

Tryk nu godkend og bilag er rettet – nemt ikke ? :).

Se en video om hvordan det virker her

Se hvordan det virker her

  

---------

For revisorer, bogholdere, og dem der bare er ufattelig interesseret i teknikken bag Dinero

For at overholde alle reglerne sker der en del i baggrunden, som brugeren ikke ser, ved anvendelsen af ret af et bilag funktionen.

Vi tilbagekonterer det oprindelige bilag og bogfører herefter det tilrettede bilag. Det vil f.eks. se ud som på nedenstående, hvor der er rettet i beløbet.


På den måde overholdes alle reglerne og transaktionssporet er opretholdt :)

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Rasmus skriver Skriv dig op