Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Amino Plus er på vej

2,852 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
23 June 2009

Amino Plus er navnet på Amino's kommende "Fordelsklub".
Formålet med Amino Plus, er at give dig adgang til flere fordele på Amino.
Af fordele vi arbejder på, er bl.a.:

* At du kan fjerne det store banner i toppen af debatten. (Ja det som bl.a. TDC er glade for ;-)
* At du får mulighed for en grafisk signatur (Den mulighed forsvinder for alle andre) og at din signatur, som du kan udforme som en bannerreklame, bliver vist i rotation i de 10.000vis af mails, Amino sender ud hver dag. Med andre ord bliver du markedsført over for alle Amino Brugere.
* At du får et gavekort til en kampagne på Amino Sponsorlinks.
* At du får et ikon ud for dine indlæg, der viser at du er medlem.
* At du får adgang til gratis eller billigt indhold. Vi har allerede en aftale på plads med en gratis PR Håndbog.

Og meget mere kommer til løbende.

Lige nu er de meste erfarne Amino Brugere inviteret til en test. Det er de 20 med flest karmapoint og moderatorerne. De har adgang til at teste og komme med kommentarer, så Amino Plus bliver så godt som muligt.
Hvis du selv har ideer eller kommentarer, så kommenter endelig her i bloggen!
Vi håber på at være i luften inden for de næste 2 uger.

Du har sikkert nogle spørgsmål, derfor har vi lavet en lille FAQ som du kan læse her:

* Hvad er Amino Plus?
Amino Plus er en "klub" du snart kan blive medlem af og som giver dig mange fordele på Amino.

* Hvad kommer Amino Plus til at koste?
Prisen bliver 1.000 kr. + moms pr. år, altså under 3 kr. om dagen og ja, det kan trækkes fra :-)

* Hvad skal i bruge pengene til?
Vi har en masse ambitioner med Amino og de koster penge. Vi vil gerne lave flere tjenester som Virksomhedsbørsen, Lokalebørsen m.m. og vi arbejder på at få nogle af vores services ind i andre lande.

* Hvorfor betaler Thorborg ikke bare for det hele?
Tjaaa, det har han gjort i fem år og nu har han snart ikke flere penge. Så hvis Amino skal udvikle sig, så skal der tjenes penge før de kan investeres. Med andre ord, så skal Amino gøres til en rigtig forretning og det må du som iværksætter jo kunne forstå :-)

* Køber Thorborg ikke bare en ny Porsche for pengene?
På sigt er det en klar mulighed. Han er glad for den slags biler og de betaler ikke sig selv. Hans filosofi er, at alt hvad han laver, skal gøre verden en lille smule bedre, skal være sjovt at arbejde med og at der skal være penge i det. De to første kriterier må man sige er opfyldt, det sidste arbejdes der på :-)

* Skal jeg købe Amino Plus for at hjælpe Amino og de danske iværksættere?
Hvis du har penge nok, så er det da en god ide. Men hvis du er som folk er flest, så skal du gøre det for at hjælpe dig selv. Vores ambition med Amino Plus er, at pengene skal komme mange gange igen. Hvis du ikke mener at de gør det, så skal du ikke købe pakken.

* Er jeg mindre velkommen på Amino, hvis jeg ikke er Plus bruger?
Nej det er du bestemt ikke. Amino Plus er lavet for at give en langt højere værdi til de brugere der vælger at betale for at være med. Men hvis du ikke ønsker at være Plus Medlem, så kommer du bare gratis med på vognen.

* Vil Amino Plus ikke opdele Amino i A og B brugere.
Både ja og nej. Som før nævnt, så er du lige så velkommen på Amino hvis du ikke betaler, som hvis du bliver Plus Medlem. Men betalende brugere vil få mange fordele med tiden. Så som alt andet her i livet, så vil dem der betaler få lidt mere.

* Vil dem der ikke køber Amino Plus få et dårligere Amino?
- Hmmm det kommer an på hvilke ting på Amino du bruger. Hvis du i dag har et flot banner under dine indlæg (Signatur) og gerne vil beholde det, så skal du blive Amino Plus medlem.
- De mails der bliver sendt ud når man får svar på et indlæg, vil også blive mindre omfattende. I stedet for at man får hele indægget mailet, så får man en alert med et par linjers tekst, der gør at man skal læse indlægget på Amino. Det vil give mere trafik på Amino og derfor flere indtægter. Hvis man vil have det som i dag, så skal man være Amino Plus medlem.
- Dertil vil vi ikke afvise, at der bliver flere forskelle, men ambitionen er at Amino altid skal være tilgængelig og brugbar for alle, uanset om de er medlemmer eller ej.

* Hvad med de iværksætter som ikke har råd til at være med?
De kan stadigvæk bruge langt det meste på Amino. Så i modsætning til næsten alt andet her i verden, så kan gratister få langt det meste, selvom læderet bliver i lommen.

* Bliver der ikke masse kritisk debat på Amino vedr. Amino Plus?
Jo det gør der. Al forandring provokerer folk, også iværksættere og der vil helt sikkert komme indlæg der forudser at Amino vil dø og der vil starte nye iværksætterdebatter op, som vil love gratis mælk og honning til deres brugere.
Når man har arbejdet med communities i mange år, så ved man efterhånden hvordan folk vil reagere og vi tager det helt roligt.
Så vi er klar til en masse kritik, som vi vil læse og forholde os til og er det sagligt, så vil vi rette ind der hvor det giver mening.

* Vil medlemmer af Amino Plus få mere held i kærlighed?
Nej der må vi skuffe dig, brug du hellere pengene på en hundevalp :-)

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Martin blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere