Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Amino Bestyrelsesbørs

1.658 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
10 September 2007

Jeg sidder i en del spændende netværk med mange dygtige mennesker. Flere af dem er adm. direktører i store danske virksomheder og det interessante er, at mange af dem, endog meget gerne, vil sidde i bestyrelsen i en iværksætter-virksomhed. De savner den hurtige puls der slår i iværksætternes årer og de har virkelig meget at byde på.

Modsat kender jeg mange iværksætter-virksomheder som virkelig godt kunne bruge nogle dygtige og kompetente mennesker, der kan øse af deres erfaring og netværk.

Problemet er at de parter ikke møder hinanden. De deltager i forskellige netværk og der er ingen steder hvor de potentielt kan mødes, men det er der nu lavet om på.

Amino Bestyrelsesbørs går i luften her til aften og jeg forventer at den bliver lige så succesfuld som Amino Virksomhedsbørs, der på 4 måneder blev Danmarks største markedsplads for handel med virksomheder.

Så mangler du en spændende person til din bestyrelse, eller har du nogle gode kompetencer du vil stille til rådighed, så gå ind på Amino Bestyrelsesbørs og lav en gratis annonce.

Rigtig god fornøjelse.

Dbh Martin

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Martin skriver Skriv dig op