Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Ken Schultz fra Partner-ads Hvornår er målrettede affiliate reklamer bedre end adsense annoncer?

Hvornår er målrettede affiliate reklamer bedre end adsense annoncer?

3,156 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
21 June 2011

Hvis du laver sider, som du gerne vil tjene penge på, så stiller du dig normalt også spørgsmålet: Skal jeg bruge affiliate reklamer eller Adsense annoncer (fra Google) og hvordan kan de bruges i.f.t. hinanden.

Du har sikkert også mange gange oplevet sider hvor Adsense annoncer ikke passede med indholdet eller hvor der kørte nogle irrelevante affiliate bannere i rotation.

For de fleste er målet at undgå ovennævnte problem og altid arbejde med målrettede reklamer.

Jeg vil gerne benytte dette blogindlæg til at anbefale dig at du (næsten) aldrig bruger Adsense annoncer på affiliate sider, der er meget målrettede.

Ved meget målrettede sider forstås sider der er målrettet på produkter (f.eks. hårvoks, fodboldstøvler, baggy jeans etc.) og hvor du typisk laver nogle gode call-to-action links, som skal sende brugeren videre og købe produkter hos annoncører der f.eks. giver dig provision.

På sådanne sider kan du ofte opnå en god gennemsnitlig indtjening pr. klik og her vil du også gerne begrænse antallet af andre links, således at brugeren kun koncentrerer sig om dine call-to-action links.

Du bør ikke bruge Adsense annoncer på sådanne målrettede sider af følgende grunde:

1) De er for det meste ikke relevante nok

2) Da de ikke må åbnes i eget vindue så sender du brugeren væk fra din side.

3) Den gennemsnitlige indtjening pr. klik er en del lavere for Adsense

I stedet for en blok eller to med Adsense, så kan du med fordel lave en boks med links til andre relevante produkter/kategorier hos den eller de annoncører som du har med på siden. Linksene skal selvfølgelig være affiliatelinks. De skal derudover ikke fremhæves men kun vises som et supplement til det du fokuserer på.

På den måde får du tilbudt noget til dem der alligevel ikke er interesseret i de primære produkter du viser og du får lagt en cookie og har mulighed for at optjene provision alligevel.

I ønskes alle en god sommer :-)

Mvh.
Ken Schultz
Partner-ads
 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Ken skriver Skriv dig op