Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Ken Schultz fra Partner-ads Husker du 'den lange hale' på dine affiliate sider?

Husker du 'den lange hale' på dine affiliate sider?

4,366 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
12 May 2011

Den lange hale eller 'long tail' som det kaldes i daglig tale er et udtryk for at forbrugere ikke kun søger på et specifikt søgeord men meget ofte også på søgeordssætninger, hvor forskellige ord er kombineret på forskellige måder. F.eks. 'støvsuger tilbud' eller 'tilbud støvsuger' etc..

Tag ikke fejl - der er rigtigt mange forskellige kombinationer af søgeordssætninger som kan kobles sammen med et søgeord.

Normalt er det en god idé at lave én side pr. søgeord, f.eks. støvsuger. Er det ord med meget konkurrence på, så laver man typisk sider til f.eks. Miele støvsuger, Philips støvsuger etc. Udfordringen består så i at de 2 (eller flere) sider skal variere mest muligt for at undgå at Google vurderer dem som delvist dublicate content (især vigtigt efter den nyeste Google's måde at indeksere sider på). Så det er vigtigt at du har styr på det.

Og en god måde at få mere styr på det er ved at anvende nogle af de mange søgeordssætninger som findes med f.eks. Miele støvsuger og Philips støvsuger etc. (brug et par minutter, så kan du sikkert finde på mange forskellige). Brug så nogle af dem på ene side og andre af dem på den anden side, og brug gerne dem der er mest forskellige for så bliver det også naturligt at skrive teksten på en anden måde. Og så minimerer du risikoen for delvist duplicate content. Og samtidig får du udnyttet så mange forskellige søgeordssætninger som muligt - de såkaldte long tails.

Forstil dig en bruger der søger på 'støvsuger fra Miele på tilbud' og en anden bruger der søger på 'tilbud på støvsuger fra Philips'. Det er long tail søgninger som du kan medtage på dine sider og som giver forskellige formuleringer på siden. Jo større forskel des bedre, og jo flere forskellige long tail søgninger du kan inkludere des bedre (sålænge teksten giver ordentlig mening for læseren). Google er helt sikkert glad for at disse long tail søgninger findes på din side.

Så husk at få long tail søgninger med på din side. Det vil give dig mere indhold som forbrugere kan finde frem til samt minimere risikoen for delvist dublicate content..

Ha' en god dag :-)

Mvh.
Ken Schultz
Partner-ads

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Ken skriver Skriv dig op