Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Ken Schultz fra Partner-ads Vær på forkant som affiliate partner - det betaler sig

Vær på forkant som affiliate partner - det betaler sig

6,257 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
20 September 2010

Alt er foranderligt. Ting ændrer sig, nye trends dukker op, nye forbedrede produkter bliver fremhævet i pressen, idéer opstår osv osv.

Vær på forkant med dette for så har du muligheden for at være den første til at lave godt nyt indhold som efterspørges af brugere og til at få tidlig omtale af det. Og samtidig fremstår du som en der har fingeren på pulsen, og dermed så må f.eks. din blog jo være mere interessant at følge end andres 'langsommere' blog. Og det giver dig en konkurrencefordel og dermed en merindtjening.

Du skal også være på forkant med negative ting, f.eks. negativ omtale af et produkt eller et firma, som kan få betydning for hvordan dit indhold bliver opfattet. Måske bliver du nødt til at fjerne noget indhold eller rette i det, eller lave en artikel hvor du tager afstand fra et firma. Det kan du gøre uden at nedgøre andre, og det vil blive opfattet som om du kan skelne mellem godt og ondt, og så må dit website være mere seriøst, blive brugt mere og give dig en merindtjening. Pas dog må med at overdrive 'tilpasning' af dit indhold, da det så kan fremstå som om du gør det for at 'tækkes' dine brugere.

Men hvordan er du så på forkant?

Først og fremmest gør du det ved at vælge et emne, som du interesserer dig for eller måske ligefrem brænder for. For så er det naturligt og nemmere at følge med i hvad der sker indenfor det emne. Du vil ofte kende relevante websites, blogs og forums på dansk, engelsk eller et andet sprog, som du kan følge med i. Vær lidt kritisk når du søger inspiration, og få om muligt en sag belyst fra mere end én side. I nogle tilfælde er det nemlig ikke nok at være hurtigst, men også nødvendigt at være den der leverer den bedste information til brugerne.

Gør det til en vane at checke dine favorit websites, blog og forums hver dag hvis det er muligt, eller lav en fast dag hver uge, hvor du følger op. Hver dag er en fordel hvis du vil være hurtig og hvor det ikke er så vigtigt at opsamle information fra andre sider / andre synspunkter. En gang om ugen kan være en fordel hvor det er vigtigt at samle input/synspunkter fra flere sider.

En anden god metode til at være på forkant med godt indhold, er ved at lave noget der er unikt, ikke er set før eller har en unik indgangsvinkel. På den måde fremstår dit indhold som et godt og evt. anderledes alternativ.

Og sørg for at få publiceret eget nyt og unikt indhold hurtigt, så du kommer andre i forkøbet.

En tredie god metode er at benytte Google Alerts (Google underretninger på dansk - se mere her: http://www.google.dk/alerts). Du skal være Google-bruger for at kunne benytte servicen, men det kan varmt anbefales. Vær dog opmærksom på at det kræver at indholdet er indekseret hos Google for at du får underretning om det, og det kan så være lidt forsinket (Google bliver dog hurtigere og hurtigere til at indeksere).

Google underretningerne giver dig mulighed for at opsamle info som du ikke lige ser i dit daglige eller ugentlig check af favoritter.

Som nævnt kan det at være på forkant med hvad der sker indenfor dit emne give dig en merindtjening, men faktisk kan det nogen gange være nødvendigt for at fastholde nok brugere. Ellers vil de søge væk og over til websites der er mere på forkant med udviklingen. Og med en udvikling der ofte går meget hurtig og med den måde information hurtigere bliver tilgængelige for mange på (f.eks. via Google), så giver det dig som affiliate partner en udfordring. Men sådan er det idag, så øv dig allerede nu i at være på forkant. Det kan betale sig :-)

Mvh.
Ken Schultz
Partner-ads

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Ken skriver Skriv dig op