Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Ken Schultz fra Partner-ads Markedsføring af din affiliate side - hvordan får du brugere til dit indhold

Markedsføring af din affiliate side - hvordan får du brugere til dit indhold

9,434 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
24 August 2010

Jeg har før skrevet om at skabe en affiliate side (emne, reklamer, metoder, indhold) samt optimering af den for at skabe handlinger.

Når du har klargjort din affiliate side klar eller har lavet de første par indlæg på din blog, så skal du lave markedsføring. For uden markedsføring ingen besøgende, og uden besøgende ingen indtjening.

Det vigtigste du skal fokusere på i din markedsføring er SEO (søgemaskineoptimering) og linkbuilding (gode kvalitetslinks til din side).

Mht. SEO (søgemaskineoptimering) så vil jeg anbefale dig at læse denne artikel skrevet af Jacob Leander Christensen:
http://www.partner-ads.com/dk/webhjoernet_seo.htm

Artiklen forklarer SEO til både nybegyndere og lettere øvede, og indeholder også nogle relevante links, som kan føre dig dybere ind i det meget omfattende emne som SEO er. Fordelen er at du kan tage et skridt ad gangen og lære de vigtigste ting, så du er godt rustet i.f.t. din affiliate side.

Efterhånden som du får en dybere viden om SEO, så kan du bruge en masse tips til at optimere din side. Der er en rigtig god udfordring i at få sin side højere og højere op i Google's søgeresultater. For nogle er det næsten en sport :-)  Og jo højere du er placeret, des flere besøgende får du :-)

En vigtigt disciplin indenfor SEO er linkbuilding. Kort sagt går linkbuilding ud på at skabe nogle gode kvalitetslinks med en god ankertekst (den tekst du klikker på) fra sider som er relevante og som selv ranker højt.

Jeg foreslår at du læser denne artikel skrevet af Frank Hellerup Madsen:
http://www.partner-ads.com/dk/webhjoernet_linkbuilding.htm

Artiklen indeholder udover en guide til det ideelle link og til en linkbuilding kampagne også nogle relevante links, som kan hjælpe dig i dit arbejde med linkbuilding.

P.t.. er artikeldatabaser blevet meget populære og der kan du med fordel indlægge en lille artikel med et godt link retur. Eller forslå andre websites at levere små artikler til dem med et link retur. 

Derudover er PR og omtale vigtigt, især hvis din side/blog er meget tæt knyttet til dig som person. Dine brugere, som ofte interesserer sig for det samme som dig, skal se dig som en god ressource indenfor dit område. Så hvis du kan trives med at være udadvendt, så gælder det bare om at være aktiv og prøve at få god omtale for dig og din side.

Vær aktiv på forums indenfor dit område. Hjælp andre brugere, som vil kvittere ved at anbefale dig og din side. Brug link med en god ankertekst i din signatur hvis det er muligt.

Lav evt. en Facebook side for at understøtte din affiliate side. På Facebook siden kan du ligeledes indsætte relevante reklamer.

Hvis du har valgt at fokusere på indhold med mange nyheder, tilbud eller andet der ændrer sig tit, så kan det være en meget god idé at indføre et nyhedsbrev, da du så på den måde kan fortælle om nyt indhold på din side samt vise nogle relevante reklamer.

Det er naturligvis også en mulighed at købe annoncering. Hos Partner-ads har vi flere affiliate partnere, som også køber markedsføring i.f.a. betaling for besøgende (klik). Hvis din side kan konvertere rigtigt (skabe mange salg), så kan det være en fordel at købe Google Adwords, hvor annonceteksten sammen med en tilpasset landingpage kan giver en merindtjening.

Så overordnet skal du igang med SEO og linkbuilding, og så skal du gøre dig selv til en ressource eksternt via PR/omtale og relevante forums. Så er opskriften klar til en succés :-)

Go' arbejdslyst

Ken Schultz
Partner-ads

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Ken skriver Skriv dig op