Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Ken Schultz fra Partner-ads Er du sælger? Ja, det tror jeg du er. En introduktion til affiliate partneres muligheder.

Er du sælger? Ja, det tror jeg du er. En introduktion til affiliate partneres muligheder.

1,979 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
05 July 2010

Dette er det første indlæg på bloggen Affiliate guide og tips.

Affiliate marketing er en online markedsførings kanal ligesom f.eks. søgemaskineannoncer (f.eks. Adwords), nyhedsbreve, sociale medier (Facebook) m.fl.

Dette betyder at en lang række annoncører bruger tid og penge på at markedsføre websites, varer og ydelser via denne kanal. Dette betyder så også at der er penge at tjene for dem, der kan hjælpe annoncøren med denne markedsføring.

Og her kommer du ind i billedet...

Du kan nemlig spille en vigtig rolle for annoncøren, når vedkommende bruger affiliate marketing. Du kan blive annoncørens forlængede arm - den der binder annoncøren og hans målgruppe sammen.

Denne forlængede arm kaldes en affiliate partner eller med et mere dansk udtryk: En sælger...

Er du sælger? Eller kan du være sælger? Så kan kan du også blive en succésfuld affiliate partner og tjene gode penge på affiliate marketing. Og hvis du ikke ved om du er eller kan være en sælger, så kan du i det fleste tilfælde være det alligevel. Det kræver nemlig ikke så meget at blive sælger indenfor affiliate marketing og det er nemt at komme igang. Det kræver naturligvis mere at blive god til det, men alle har gode muligheder.

Denne blog vil tage fat i måderne hvorpå du kan tjene penge som affiliate partner og hvordan du kan optimere din indtjening.

Bloggen tager udgangspunkt i affiliate netværket Partner-ads når jeg kommer med eksempler på forskellige muligheder.

Jeg glæder mig til at at invitere både nybegyndere, let øvede og mere øvede ind i en spændende verden af muligheder som affiliate partner.

Mvh.
Ken Schultz
Partner-ads

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Ken skriver Skriv dig op