Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Affiliate bloggen Sådan byggede vi nordens største Black Friday udsalgsside!

Sådan byggede vi nordens største Black Friday udsalgsside!

1,742 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
08 November 2016

Denne blogpost handler om, hvordan du kan udnytte den store og stigende interesse for shoppingbegivenheder, til at tjene ekstra penge på din webshop, din affiliate side eller lign. Jeg tager udgangspunkt i min egen side, http://black-friday.sale/dk/, der på kort tid er blevet nordens største Black Friday side, og hvor vi på dagen forventer mere end 1.2 mio besøgende på tværs af de nordiske lande. Black Friday er uden tvivl verdens største shoppingbegivenhed, og interessen fra danskerne, og fra resten af norden, stiger enormt fra år til år. En simpel  google trends søgning viser at danskernes interesse i Black Friday snart er på højde med interessen for Halloween – et andet amerikansk fænomen, men som allerede har haft rodfæste i den danske kultur i årevis.

Af samme årsag valgte vi sidste år at lancere en black-Friday.sale siden i Danmark, Finland, Sverige og Norge, dedikeret til vores bedste tilbud og rabatkoder på Black Friday dagen, og i dagene op til.

På black-friday.sale siden tjener vi penge på to måder:

  1. Enorm trafik

Vi trækker i dagene op til BF og på selve dagen enorm (og meget relevant) trafik til vores side. Det gode ved denne trafik er at, som primært kommer fra google, er konveteringsraten er enormt høj. De personer der kommer ind på siden er på handlingsstadiet i forbrugerrejsen, og er derfor nemme at konvertere (givet du har de bedste tilbud).  Med en kommision på mellem 5-25% på de webshops vi samarbejder med, tjener vi rigtig mange penge både til vores klienter og til os selv.

  1. Samarbejde om eksponering med retailere

Med ca. 1.2 mio besøgende er der rigtig gode muligheder for eksponering overfor et stort og konverteringsvenligt publikum. Vi samarbejder om eksponering på tværs af vores sider med store og små forhandlere der ønsker et ekstra boost på selve dagen. Muligheden for eksponering til op mod 1.2 mio brugere, er naturligvis interessant, og vi har set interessen for  eksponering stige.  Er du webshop ejer og er interesseret i et samarbejde om eksponering kan du skrive til mig på: Mads.bukholt@cuponation.com

Er du indenfor affiliate marketing eller har du din egen webshop,  vil jeg kun anbefale at du bruger noget tid på Black Friday. Her er derfor 2 hurtige råd du kan bruge til at komme igang.

  1. Content, content, content

Få at få gode resultater i SERP’s skal du have kvalitets-indhold på din side. Brug tid på ordentlig keyword-research, og sørg for guds skyld for at dit content skaber værdi for dine brugere.

  1. User-metrics

Godt content bidrager som regel til gode user-metrics, men tænk alligevel på ting som ”time on site” og at have en lav ”bounce rate”. Få at have en lave bounce rate hos Cuponation sikrer vi os at vi konstant har det bedste content – i vores tilfælde eksklusive rabatkoder og de bedste deals på markedet. På den måde er chancen for at vores brugere klikker sig videre større. 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Mads skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere