Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Affiliate bloggen Er du ny med affiliate marketing? - her er 3 typiske sider du kan starte.

Er du ny med affiliate marketing? - her er 3 typiske sider du kan starte.

1,479 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
30 September 2016

Jeg har tidligere skrevet om hvordan man vælger hvilken type af produkt man vil promovere på sin affiliate-blog(læs opslaget HER!). Dette indlæg er til alle dem der, der gerne vil i gang med affiliate, men mangler inspiration, til hvilken slags side de vil drive. Derfor vil jeg i dette indlæg, give et indblik i nogle forskellige typer af affiliate sider, du kan starte.

Sammenligningssider

De fleste kender den store internationale side pricerunner.dk. Pricerunner dukker som regel op i søgeresultaterne, når du søger efter billige priser på forskellige produkter. Ligesom kuponsiderne, er sammenligningsiderne enormt SEO tunge, og det kræver generelt en del ressourcer at kunne ”ranke” sammen med de tunge spillere. Med dette sagt, er der stadig penge at hente, på at at drive denne slags sider. Du behøver f.eks. heller ikke fokusere på en så bred række af produkter som pricerunner. Man kan sagtens vælge en niche, som f.eks. mobilabonnomenter, banker, ure  eller rejser – et valg der uden tvivl vil gøre det langt mindre ressourcekrævende.

 

Indholdsbaseret affiliate side

Personligt vil jeg sige at dette er det mest interessante side, og samtidig også den mindst ressourcetunge. En indholdsbaseret affialiate side er typisk en blog med et bestemt tema, og som typisk markedsfører produkter eller services, der er relateret til det content, der er på siden (I hvert fald ideelt set). Et rigtig godt eksempel på indholdsbaseret affiliate side er nichemediet nemoguides.com/da. På siden, der udelukkende beskæftiger sig med rejsebeskrivelser om Thailand, finder du samtidig affiliate links til de anbefalede hoteller og resorts. Linksne er naturligt integreret i teksten og affiliatenetværket er btw. Hotelscombined – smukt og ligetil.

 

Affiliate sider baseret på rabatkoder og tilbud

Søger du på rabatkode til ASOS, dukker der på første side ca. 10 forskellige kuponsider op. Primærfunktionen for disse sider er at dele rabatkoder og tilbud, og på den måde fungere som mellemled mellem retailer og kunde – naturligvis med en provision per salg eller lead.

I søgersultatet kan du b.la. se min egen side Flipit pt. rangerer nr. 4, hvilket er resulatet af et intents fokus SEO, som stort set alle kuponsider er meget afhængige af. Ligger du ikke som min. på første side på Google, skal du ikke regne med meget trafik, og derfor heller ikke meget profit. Derfor vil jeg kun anbefale at du starter din egen side kuponside, i det tilfælde du har kompetencer til at arbejde intetns med SEO. 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Mads skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere