Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Christian Rasmussen ABR Vinduespolering & Rengøringsselskab etab. 1962

ABR Vinduespolering & Rengøringsselskab etab. 1962

10,867 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
01 February 2019

Der findes 3 måder at pudse vinduer på i 2019, indvaskning med efterfølgende afskvizning, tørpolering og til sidst NanoVand som jeg vil komme mere ind på her.

Video af Medarbejder igang med NanoVand  

Der kan næves mange fordele ved brugen af NanoVand, den største er dog de fysiske besparelser af vinduespudseren. Belastningen ved at gå rundt med en stige og risikoen ved at falde ned er helt væk. Vi havde så sent som i sidste ude en medarbejder der faldt ned på sin stige i stue højde, det kostede ham 8 stig og 2 uger hjemme. Det er en branche som er plaget af højt tempo og extrem nedslidning. 2 medarbejdere har fået nye knæ.

Ud over belastningen af vinduespudseren så er der også fordele for kunden, rammerne bliver skyllet helt rene når man vasker med NanoVand og så er der også en besparelse på miljøet idet sæbe helt undgås.

Hvad er NanoVand så, det er såre simpelt bare super rent vand. Vi starte med regnvand, som efter følgende bliver filteret igennem et hav af filter, deriblandt et DI filter. Man kan læse mere om NanoVand her.

Der er selvfølelig steder hvor brugen af NanoVand ikke er optimal, men jeg mener nu at alle skal give det et forsøg, for at se om det virker. 

Får i et tilbud fra en Vinduespudser på NanoVand, så syntes jeg klart i skal overveje at prøve det. Jeg står også parat på store dele af fyn til at give en pris din opgave. https://abr-vin.dk

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få ChrRas1 blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere