Hvorfor eje, når man kan leje? - Hvorfor eje, når man kan leje? - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Hvorfor eje, når man kan leje?

Skrevet  28-02-2013 10:58  af  123udlejning 

Hvorfor eje, når man kan leje? Det synes jo logisk nok, at man køber nyt eller brugt, når man i længere tid skal bruge, f.eks. noget værktøj eller en bil, men hvad med der hvor man bare skal flytte en dag og har brug for en bil, bare en dag? eller skal holde en stor fødselsdags-fest, og skal finde, både anlæg, telt, catering, osv.? Vi hos OpenOcean, satte os ned og udtænkte en måde, hvorpå vi kunne tage et gammelt koncept, at leje og udleje, og gøre det brugbart, for alle. Altså fjerne alle komplikationer, forbundet med kommunikation og kontakt, udlejeren og lejeren imellem.

Det her blev vores bud: 123udlejning.dk

123udlejning.dk er en ny gratis online markedsplads, der står for kommunikationen mellem sitets lejere og udlejere. Udlejningsportalen er for private forbrugere såvel som professionelle erhvervsdrivende. Planen er at indenfor kort tid at blive en stor og bredspektret portal, der kan klare stort set alting indenfor udlejning. Det er gratis at oprette en udlejerprofil, hvor man kan oprette sine produkter. Sitet er brugervenligt, så udlejerne kan uploade deres produkter og komme hurtigt i gang.

Med tiden vil man kunne tilkøbe forskellige services som forside- og topannoncer, AdWords, ”featured” galleri mv. Til dagligt er holdet bag 123udlejning et online marketingsbureau, ”Open ocean” med erfaring indenfor online markedsføring, forretningsoptimering og udlejning. En undren over en manglende online udlejningsportal med bred kendskabsgrad er baggrunden for det nye udlejningssite.

123udlejning er samarbejdspartner med Google, og kan derfor være sitets udlejere behjælpelig med bl.a. AdWords og annoncering.

Med venlig hilsen

123udlejning.dk og OpenOcean

 


Kategorier: , ,
Vedhæftning: website2.png

Tilføj en kommentar

 
For at holde spammere ude, fortæl os hvad er: ni + ti =
Husk Mig

Få besked når der kommenteres (Log ind for at få tilsendt mail)
 
Besøg vores andre hjemmesider :
lll