Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvad er annoncehajer?

Hvor mange stjerner giver du? :

En annoncehaj er typisk en virksomhed der benytter umoralske metoder til at afsætte annoncer, der ofte er stort set værdiløse for køberen. Annoncehajerne går typisk efter nystartede virksomheder, og når først man er kommet i kløerne på dem, kan det være svært at komme ud igen.


I Danmark er der store problemer med en række internetbaserede registre, der forsøger at afsætte annoncer på hjemmesider der stort set ingen besøgende har. Mange af annoncehajerne har flere forskellige registre under sig, og hvis man først er gået i fælden hos et af dem, er der derfor stor sandsynlighed for at man bliver kontaktet af et af deres andre registre.


Annoncehajerne benytter mange luskede metoder for at få en ordre i hus, bl.a.:

  • De forsøger ofte at fortælle kunden at de blot skal have bekræftet at man ønsker at bibeholde sin registrering i deres register, naturligvis mod et gebyr, på trods af at man aldrig har registreret sig.
  • De forsøger ofte at få deres produkt/ydelse til at lyde som noget officielt eller obligatorisk. F.eks. ved at kalde deres produkt for en gyldig erhvervsregistrering, registrering i den pågældende region eller andet der lyder offentligt og påkrævet.
  • De sender ofte en faktura eller ordrebekræftelse, selvom man egentlig ikke har bestilt noget, i håb om at folk vil betale eller underskrive.
  • De sammenligner størrelsen på deres egne registre med store sider som Krak, De Gule Sider etc.
  • De lukrerer ofte på andre veletablerede organisationer eller virksomheder.
  • De forsøger som regel at forvirre kunden mest muligt, samt at få kunden til at bekræfte en aftale hurtigst muligt ved at stresse dem.


Annoncehajerne er ligeledes kendt for efterfølgende at være meget hårde og svære at komme af med.Regningerne bliver ofte langt større end de priser der er blevet oplyst på telefonen, og betales der ikke prompte, følger rykkere og trusler om inkasso.

Hvor mange stjerner giver du? :
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere