Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvor kan jeg efterspørge virksomheder til salg?

  1. Amino.dk
  2. Ordbog
  3. Checkliste for køb af Virksomhed
  4. Hvor kan jeg efterspørge virksomheder til salg?
Hvor mange stjerner giver du? :

Der er flere steder hvor du kan finde virksomheder til salg hvis du er interesseret i at købe. 

Du kan enten selv efterspørge en virksomhed på en offentlig platform, eller du kan gå til en mægler som enten har kontakt til, eller kan finde relevante sælgere af virksomheder til dig.

Hvis du helst vil oprette en efterspørgsel på en offentlig platform har du lidt forskellige muligheder:

Facebook:

Der er flere forskellige Facebook grupper hvor du kan melde dig ind og komme i kontakt med sælgere af virksomheder. Det er sjældent de store solide virksomheder der sættes til salg her. Det er primært små nystartede virksomheder om sælges til små beløb der sættes til salg på Facebook.

Online virksomhedsbørs:

Der er flere virksomhedsbørser på nettet hvor du kan oprette dig som køber og efterspørge en bestemt virksomhed. Udvalget her er meget varieret. Her finder du både de større mere stabile virksomheder som sælges med ansatte, bygninger m.v. samt mindre virksomheder der er mere nystartede.

Virksomhedsmægler:

Du kan også gå til en virksomhedsmægler, som kan finde relevante virksomheder for dig og tage kontakt til dem. Mægleren er den dyreste løsning ud af dem alle, men også den løsning hvor du skal stå for mindst selv. Mægleren analyserer og finder virksomheder som han/hun så præsenterer for dig og hjælper dig med forhandling og overdragelse hvis du vælger at gå videre med en virksomhed.

Find den rette virksomhedsmægler - klik her

(Annonce)

Hvor mange stjerner giver du? :