Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvad er white hat SEO?

  1. Amino.dk
  2. Ordbog
  3. SEO
  4. Hvad er SEO (søgemaskineoptimering)?
  5. Hvad er white hat SEO?
Hvor mange stjerner giver du? :

White Hat SEO er et udtryk der – i modsætning til Black Hat SEO, bruges om søgemaskineoptimering (SEO), der til punkt og prikke lever op til søgemaskinernes retningslinjer.

I praksis er det dog meget svært at leve fuldkommen op til alle søgemaskinernes guidelines – i hvert fald med den mest stringente fortolkning. Det meste SEO befinder sig således et sted imellem White Hat og Black Hat SEO – hvilken af nogle betegnes som Gray Hat SEO.
 

Både White Hat og Black hat SEO har – som udtryk, sin oprindelse i de gamle westernfilm, hvor de onde skurke ofte bar sorte cowboyhatte og de gode havde hvide.
 

Som udgangspunkt kan det være fornuftigt at bestræbe sig på at lave White Hat SEO – altså, at overholde de guidelines søgemaskiner som Google har.

 

Men alt efter hvor hård konkurrencen er i dit marked, kan det dog, som sagt, være svært at overholde alle Googles regler. Indenfor nogle brancher er det i praksis så godt som umuligt at trænge igennem og skabe synlighed nok i Google, hvis du er for tilbageholdende med dine SEO-aktiviteter.


At du laver en smule linkbuilding eller automatiserer få indholds-elementer, selvom det strengt taget strider mod Googles guidelines, vil meget sjældent få negative konsekvenser.


Ovenstående tekst er skrevet af Waimea Digital

Hvor mange stjerner giver du? :