Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvad er rich snippets?

  1. Amino.dk
  2. Ordbog
  3. SEO
  4. Hvad er rich snippets?
Hvor mange stjerner giver du? :

En ”snippet” er den information, Google viser i et søgeresultat, når de linker til et website. ”Rich Snippets” er ”snippets”, der er fremhævet med struktureret data som f.eks. brødkrummestier, anmeldelser, ratings, produktinformationer osv.

Nedenfor kan du se et eksempel på et link i Google til en webshop, der er fremhævet med Rich Snippets data. I det konkrete tilfælde har Google valgt at vise brødkrummesti, bedømmelse, anmeldelser, pris og lagerstatus – i tillæg til sidens titel og beskrivelse.

  

Fremhævede resultater – links med Rich Snippets stikker positivt ud i søgeresultaterne. Der er derfor større sandsynlighed for, at søgebrugerne klikker på lige netop dit link – frem for et af de andre.

For at få Rich Snippets på dine links i Google skal dit website kodes med Schema-data, som er en standard for struktureret data. Du kan læse mere og Schema her: LINK TIL NYT OPSLAG OM SCHEMA.
 

Kodning med Schema-data – og de fremhævede Rich Snippets resultater virker ikke direkte på dine rankings i Google. Men de fremhævede resultater vil ofte opnå en højere klikrate – forholdet mellem visninger og kliks, og klikraten er en ranking-faktor. Så indirekte kan Rich Snippets godt påvirke dine placeringer i Google positivt.


Ovenstående tekst er skrevet af Waimea Digital

Hvor mange stjerner giver du? :