Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvad er et likviditetsbudget

  1. Amino.dk
  2. Ordbog
  3. ADMINISTRATION & PENGE
  4. Hvad er regnskab?
  5. Hvad er et likviditetsbudget
Hvor mange stjerner giver du? :

Hvad er et Likviditetbudget?

Når en virksomhed laver et likviditetsbudget, bliver der lavet en udregning på, om man har penge nok til at kunne betale de forventede løbende udgifter, som virksomheden måtte have måned for måned.

Hvad er formålet med at udarbejde et likviditetsbudget?

Formålet med at lave et grundigt og gennemarbejdet likviditetsbudget for ens virksomhed er at undgå, at man pludselig står i en situation, hvor man mangler penge til at kunne dække de løbende udgifter, der måtte komme.

I mange tilfælde kan det være en rigtig god idé at indregne løbende uforudsete udgifter i sit budget hver måned, så man er sikker på at have likviditet nok.

At have styr på likviditeten i en virksomhed er uden tvivl vigtigt, og det kan derfor i mange tilfælde være fornuftigt at alliere sig med en dygtig revisor, der kan hjælpe med et lægge et realistisk omkostningsbudget.

Få hjælp til at få lavet dit likviditetsbudget

Der er uden tvivl rigtig mange forskellige ting, som man bør tage højde for i forbindelse med, at et likviditetsbudget skal udarbejdes, og derfor kan det i rigtig mange tilfælde være en rigtig god idé at rådføre sig med en erfaren og talkyndig revisor, som har en god erfaring i at udarbejde likviditetsbudgetter for virksomheder.

Hvor mange stjerner giver du? :
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere