Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvad er en søgemaskineekspert?

  1. Amino.dk
  2. Ordbog
  3. SEO
  4. Hvad er en søgemaskineekspert?
Hvor mange stjerner giver du? :

En søgemaskineekspert er et udtryk, der normalt bruges om en person, der er ekspert i søgemaskineoptimering (forkortet til SEO).

”Søgemaskineekspert” er ikke en beskyttet titel. Enhver kan derfor, på linje med mange andre fagområder, kalde sig ”søgemaskineekspert”. Der er således ikke nogen garanti i sig selv for, hvad dem der kalder sig søgemaskineeksperter faktisk ved om søgemaskiner eller søgemaskineoptimering.
 

Man vil normalt kunne forvente, at en søgemaskineekspert har både teoretisk viden og praktisk erfaring med hvordan søgemaskinerne virker, og hvad der skal til for at få websites – som dit, til tops i dem.
 

Nogle søgemaskineeksperter er specialiseret i enkelte dele af arbejdet med SEO – f.eks. strategi, analyser, teknisk SEO, indholdsoptimering eller linkbuilding. Andre søgemaskineeksperter kan lidt, eller meget, af det hele.
 

Hvis du har brug for en søgemaskineekspert til at hjælpe dig med at blive mere synlig i søgemaskinerne, er det derfor vigtigt, at du er omhyggelig i udvælgelsen. Spørg ind til deres kvalifikationer, hvilke dele af SEO de kan hjælpe dig med og få nogle referencer til tidligere kunder.


Ovenstående tekst er skrevet af Waimea Digital

Hvor mange stjerner giver du? :