Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvad er eCSR

  1. Amino.dk
  2. Ordbog
  3. NETVÆRK & LEDELSE
  4. Hvad er eCSR
Hvor mange stjerner giver du? :

eCSR er en online platform der indsamler CSR tiltag og verificerer disse for virksomheders online tilstedeværelse. Ud fra disse data opsættes der en online profil af virksomhedens CSR, som så let kan integreres på virksomhedens egen hjemmeside.

Denne widget vil dagligt blive opdateret ud fra de informationer der bliver hentet fra de CSR tiltag der er opsat i systemet.

eCSR scraper over 230+ tiltag, 550+ deltagere og 24.000+ CSR tjek for at matche virksomheder op mod tiltag de støtter på nettet og tjekker flere gange disse informationer igennem hver dag.

eCSR er udviklet af selvskabet We Are Digital IVS og blev lanceret d. 11/06 2019.

Med en profil hos eCSR.dk bliver ens sponsorater, tilmeldinger til støtte og lign. opsat og verificeret på ens CSR profil så besøgende, kunder og gæster på ens hjemmeside er sikre på at disse data er korrekte.

En tilmelding på eCSR inkl. alle funktioner som eks. adgang til widget koster 200 kr. om måneden eller 1.995,- om året. Dette giver desuden en plads på deltagerlisten hvor andre virksomheder kan se at man går op i socialt og samfundsmæssigt ansvar.

 

 

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere