Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvad er Dataløn?

  1. Amino.dk
  2. Ordbog
  3. ADMINISTRATION & PENGE
  4. Hvad er Dataløn?
Hvor mange stjerner giver du? :

//Annonce for Dataløn

Hvad er DataLøn

DataLøn er Danmarks mest anvendte lønsystem, som bruges af ca. 60.000 virksomheder. Systemet er nemt og sikkert at bruge og rummer mange muligheder for at spare tid og undgå fejl og bøvl i administrationen. Du skal blot indberette lønoplysningerne, så sørger DataLøn for lønberegning, lønudbetaling, indberetning til SKAT, Danmarks Statistik og meget mere. Desuden bliver systemet løbende opdateret, så det matcher den gældende lovgivning (fx GDPR og ny ferielov). Hver måned modtager 500.000 danskere løn via lønsystemet DataLøn.

Hvem kan bruge Dataløn?

DataLøn er udviklet specielt til iværksættere, startups og små og mellemstore virksomheder og organisationer. Vores dygtige lønkonsulenter hjælper dig godt i gang med at bruge lønsystemet og står altid til klar til at hjælpe dig, så det er nemt og overskueligt at udbetale løn. Og har du brug for hjælp til kontrakter, tillæg, opsigelser eller lignende, kan du ringe til vores jurister med speciale i ansættelsesret.

Hvis du er iværksætter, har DataLøn en lønløsning, der er målrettet til dig: LønAdministration. Her lader du DataLøn klare lønarbejdet, mens du blot skal oplyse timer, tillæg o.l. via app, online eller på telefon. Så sørger Visma DataLøn for alt det lønadministrative, og dine medarbejdere får løn til tiden. Du sparer tid med Lønadministration, som du i stedet kan bruge på det, som du er god til, og som skaber værdi for din forretning.

Hvad koster Dataløn?

Du kan få præcis det DataLøn-abonnement, der passer til din virksomhed - uanset om du kun har få ansatte, har en mellemstor virksomhed, eller er vokset og blevet en større virksomhed med forskellige typer medarbejdere. Du kan regne din pris ud her.

Hvordan kommer jeg i gang med at bruge DataLøn?

Når du vælger at skifte lønsystem til DataLøn, er vi med dig hele vejen. Du bliver tilbudt en implementering af vores løneksperter, så du ikke skal bekymre dig om, at systemet er sat rigtigt op fra start.

Flytningen foregår typisk sådan her:

  1. Du fortæller os, hvornår du gerne vil lave den første løn, og så lægger vi sammen en plan for din implementering.
  2. Sammen med dig går vi i gang med at flytte data fra dit tidligere lønsystem, så vi kan sætte DataLøn op til dine behov.
  3. Når dine data er implementeret, og DataLøn er klar til brug, får du en introduktion til at lave den første løn, så du er sikker på, at den udbetales korrekt og til tiden. 

Under flytteprocessen aftaler vi, hvornår du gerne vil lave den første løn. Varigheden afhænger derfor af dig og dine data. Du får desuden en direkte livline til vores implementeringsteam, hvis du har spørgsmål.

Interesseret? 
Vil du høre mere om implementeringen eller DataLøn, er du altid velkommen til at ringe til Tine og Susanne på 72 27 90 16, eller du kan udfylde vores kontaktformular her

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere