Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvad er Bitcoins?

  1. Amino.dk
  2. Ordbog
  3. E-HANDEL & ONLINE MARKETING
  4. Hvad er Bitcoins?
Hvor mange stjerner giver du? :

Bitcoin (BTC) er en digital valuta. Det er en form for internet penge, som ikke kan spores.
Mange mennesker er glade for Bitcoins, da der ingen mellemmand er, som banker eller kreditkortfirmaer, og de giver 100 % anonymitet. Det betyder også at Bitcoins er perfekt til folk der vil undgå myndighedernes øjne på deres forretninger m.m.

Det er to måder at få Bitcoins på. Du kan købe dem, eller "Mine" (Mine = Minedrift) dem. Valutakursen mellem Bitcoins og Danske Kroner er flydende, lige som alle andre valutaer (i dag 15. april 2013 koster 1 BTC = 541,5 Dkr). Som alle andre valutaer, kan man købe og sælge Bitcoins, og vinde eller tabe penge på handlerne.

Hvis man vil "Mine" Bitcoins, så er man ude i en ret svær og underlig proces. Basalt set lader man sin computer køre et program der laver matematiske beregninger, der udfører beregninger for Bitcoin Netværket for at godkende transaktioner og gøre sikkerheden bedre. 
Er du heldig, finder du af og til 50 Bitcoins, men der bliver sværere og sværere og den begrænsende faktor ser ud til at være prisen på EL til de computere du skal bruge til Mining.

Se evt. denne video der forklarer hvad Bitcoins er: 

Hvor mange stjerner giver du? :