Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvad er betalingsservice?

  1. Amino.dk
  2. Ordbog
  3. ADMINISTRATION & PENGE
  4. Hvad er betalingsservice?
Hvor mange stjerner giver du? :

Betalingsservice er et system styret af PBS

Har du indgået en løbende betalingsaftale med en kreditor, kan du via betalingsservice automatisk overfører penge fra din konto til en kreditors konto.


Hvornår bruger man betalingsservice?

Betalingsservice bruges ofte i relation med diverse lån, husleje og ikke mindst mobilregninger - altså beløb der skal betales hver måned, hvert kvartal år osv.

Det gode ved betalingsservice er, at du slipper for at huske på, at overføre penge til tiden, rode med girokort og kedelige rykkere, da betalingsservice klarer ærterne for dig.

Derudover kan betalingsservice også bruges til at betale overskydende a conto beløb tilbage til din konto.


Tilmeld betalingsservice

Du kan tilmelde en betalingsaftale til betalingsservice via din netbank, eller nede hos din bank.

Du skal blot brugerne numrene, der står på det girokort du gerne vil tilmelde til betalingsservice - og så er du i gang.

For at betalingsservice aftalen fungerer, kræver det selvfølgelig at du har dækning på din konto, så sørg for at du tilmelder aftalen til en konto, der ikke løber tør for penge.

De regninger du har tilmeldt til betalingsservice, vil du få en oversigt på - oftest på e-boks, hvor du kan se en oversigt over næste måneds betalinger.


Betalingsservice afmeld

Når du først har tilmeldt en betalingsaftale til betalingsservice, så kører den indtil du enten ophører som kunde, eller selv afmelder den.  

Det kan du gøre i banken eller på din netbank.

Hvor mange stjerner giver du? :