Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Store Google Analytics nyheder

4,322 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
17 March 2011

Med udsøgt fornøjelse kan jeg fortælle at der er en række store ændringer på vej til din Google Analytics. Der er mange ændringer, så vi nøjes med dem, der virkelig giver dig værdi.

Nyt Google Analytics interface

Hele Google Analytics interfacet bliver nyt - så om et par uger står den på forvirring :) Det giver ikke den vilde værdi, men det er vigtigt at du er opmærksom på det. Jeg følger selvfølgelig op med en introduktion til det nye interface, så du hurtigt føler dig hjemme i det nye Analytics.

Langt bedre betjeningspanel

Utrolig værdifuld justering for dig med en travl hverdag. Du kan fremover sætte et MEGET bedre betjeningspanel op end min tidligere video viste. Du kan fremover vælge præcis hvilke data du vil se, hvordan data skal vises (lagkage, tabel osv) og samtidig tage udvikling over tid med på de tabeller du har lyst til. Utrolig brugbart.

Event tracking som mål

Mega nørdet for nogle, uhyre værdifuldt for andre. Fremover kommer du til at kunne sætte handlinger målt med eventtracking op som mål. Det betyder at du kan spore download af filer og sætte det op som et mål, uden at du påvirker antallet af sidevisninger kunstigt. Fantastisk godt nyt til alle der arbejder med bare lidt mere avanceret sporing end en grundkode.

Så fantastisk spændende muligheder der venter fremadrettet. Du kan forvente at have adgang inden for nogle uger, men Googles udmeldinger tyder nærmere på 4-5 uger end 1-2. Ønsker du at læse om alle de nye elementer, er indlægget på egen blog mere detaljeret.

Lyder det brugbart? Noget du savner i dag, som du håber er med? Fyr løs med spørgsmål og hvad du gerne vil have din Analytics kan :-)

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jacob skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere