Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Gratis Webanalyse arrangement

1,867 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
10 August 2010

Der er masser af muligheder for at lære mere om webanalyse, og en af de helt fantastisk gode er gratis arrangementet Web Analytics Wednesday.

Gratis Google Analytics foredrag

For at gå til sagen, så afholdes der et Web Analytics Wednesday arrangement onsdag d. 18. august i København, hvor jeg er hovedtaleren. Jeg taler 1 times tid hvor jeg har 10 lidt skæve punkter til hvordan du kan bruge Google Analytics. Forvent altså ikke en kronologisk gennemgang af menupunkterne i Google Analytics, men derimod inspiration til hvordan du kan få mere ud af dine data.

Udover min stepdans oppe foran, så vil der også være en case, samt et indlæg fra aftenens sponsor. Jeg er ganske sikker på at indlægget fra aftenens sponsor (Traceworks - Rune Varnaa underholder) er interessant at høre på, så giver sponsoratet os mad og kolde fadøl bagefter (så hvis indlægget stinker, så bare tænk "Øl og mad, øl og mad" imens).

Arrangementet varer fra ca. 18:00 og jeg kan varmt anbefale at blive til fadøl og networking bagefter.

Der er allerede mange tilmeldte, men hvis du er hurtig kan du tilmelde dig HER - hvor du også kan se det fulde program.

Web Analytics Wednesday

Hvad er det egentlig?

Konceptet stammer fra brancheforeningen "Web Analytics Association", hvor repræsentanter rundt i verdenen står for at arrangere disse aftener. Der er nye indlæg hver gang, og udover indlæg, så er den efterfølgende snak absolut værd at anbefale. Der snakkes Analytics, optimering og røverhistorier.

Målet er at der afholdes 8 WAW om året, 6 i København og 2 i Århus.

Har du før deltaget til arrangementet og hvad synes du om det?

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jacob skriver Skriv dig op