Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Bomanns Blog De bedste ressourcer til e-handel!

De bedste ressourcer til e-handel!

1,836 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
09 August 2010

I dag tænkte jeg at jeg ville lave en lille liste over de forskellige indlæg og hjemmesider, som jeg personligt mener, kan hjælpe dig til at få bedre styr på online marketing, konverteringsoptimering osv. Nogle af dem er deep links, andre er links til forsiden. Der hvor jeg linker til forsiden, bør du tage et grundigt gik på hele siden. God fornøjelse :-)

---------------------------------------->

http://www.getcoreinfluence.com/

Frank Kerns Core Influence er GULD værd! Brug de 2 timer det tager at lytte til hans foredrag og du vil blive meget klogere på kommunikation og online marketing, end du overhoved kunne forestille dig. Det eneste du skal, er at aflevere din e-mail adresse, hvorefter du får adgang til 2 timers spændende foredrag med Frank Kern.

---------------------------------------->

http://www.youtube.com/watch?v=erdEZvOq6wo

Nu sidder du sikkert og tænker : "Det her klip har du linket til før?" Ja - det er rigtig - og hvis du har set det en gang, så skader det ikke at se det igen! Du vil blive introduceret til de mest basale og elementære termer og teorier inden for konverteringsoptimering. Tim Ash er en af verdens største konverteringsoptimeringseksperter - eller som han selv kalder emnet "landing page optimization", hvilket det jo også er. Tro mig - dette er konverteringsoptimerings-biblen på video!

---------------------------------------->

http://thorborg.tv

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med Martin Thorborg, så er du lidt langsom. Han er en af Danmarks største og mest kendte iværksættere og af den årsag også en meget erfaren iværksætter. På Thorborg.tv blogger han omkring iværksætteri - offline som online iværksætteri. Han kommer med så mange gode tips og tricks til det ene og det andet så man næsten ikke kan nå at følge med. Brug et par dage og lyt til det hele! Just do it!

---------------------------------------->

http://onlinepr.dk/blog/flarup-og-winum-om-internettets-indflydelse-paa-kommunikation

Det her indlæg var det som fik mine øjne op for online kommunikation og hvordan man bruger det i sin hverdag. Jan Winum og Michael Flarup kommer med deres vinkel på internettets indflydelse på kommunikation. Du vil få svar på hvordan du bruger medier som twitter, digg, blogs og meget mere! Det er - som de andre indlæg - også ret langt, men afsæt den tid det tager og se det! Det er virkelig en øjenåbner. Det er efterhånden lidt gammelt, men vil stadig mene at der er meget værdi i det de siger.

---------------------------------------->

http://twitter.com/

Twitter er et værktøj som er svært at forklare. Hvis du ikke bruger twitter, og synes at det er noget underligt noget, så lyt til indlægget ovenover af Winum og Flarup. Så vil du helt klart få en bedre forståelse af det. Men når du først har lært at bruge twitter, så kan du ikke stoppe. 

---------------------------------------->

http://masscontrolsite.com/blog/

Igen, Frank Kern. Han har selvfølgelig også sin egen blog. Han skriver om alle mulige former for salgs psykologi og online markedsføring. Min anbefaling er er at submitte hans RSS-feed og ellers begynde at læse et par indlæg. Han er en rigtig sjov og meget speciel person, og han har en abnorm viden!

---------------------------------------->

http://anyhed.dk

aNyhed er et socialt bogmærke system, som det amerikanske digg.com og delicious.com. Hvis man har problemer med at følge med rundt omkring på nettet, så er aNyhed en rigtig god måde at samle alle trådene. Det er ikke noget særlig stort site i forhold til fx digg.com, men det rummer dog stadig en masse artikler specielt inden for emnet internet og online markedsføring.Personligt kigger jeg med flere gange dagligt, og det eneste man kan brokke sig over er at kendskabet til det, er så lille. Der er mange flere som kunne benytte sig af aNyhed.dk, det er helt sikkert!

---------------------------------------->

http://www.neurosciencemarketing.com/blog/

Denne blog arbejder med det, som hedder neuromarketing. Det er et meget komplekst emne, men som altid giver Wikipedia en fantastisk definition på emnet: http://en.wikipedia.org/wiki/Neuromarketing

Der bliver skrevet om alle mulige underemner inden for neuromarketing og det er svært at finde noget som ikke er lærerigt! Læs et par indlæg og du vil være som hypnotiseret!

---------------------------------------->

http://pottercut.dk/

PotterCut er et podcast af podcasteren Ib Potter, der snakker om online markedsføring. Han interviewer forskellige personer hvor den ene er mere spændende end den anden. Der er virkelig meget at lære, og man er en del timer bagud, hvis man ikke har fulgt med.

---------------------------------------->

 

Vil du vide endnu mere om e-handel, brugervenlighed m.m., så kan du læse meget mere på min egen blog.

Det var alt for nu - vi ses og held og lykke med din online succes!

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Nikolaj skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere