Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Trendspot Trendspot #1 Onlinebutikker med mulighed for "gruppekøb"

Trendspot #1 Onlinebutikker med mulighed for "gruppekøb"

2.492 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
02 August 2010

Alle vil gerne have grupperabat! 
Hvad enten vi skal en ny vaskemaskine eller fladskærm vil vi alle gerne have rabat, men som oftest kræver det, man enten køber flere ting på en gang eller samler en gruppe der vil købe samme produkt. De fleste steder kan du få grupperabat hvis du er en del af en større gruppe der eks. skal i Zoo eller i Tivoli. De fleste er dog ikke mange nok til at opnå en grupperabat og betaler derfor bare for sig selv!

Nu er jeg dog stødt på en ny teknologi, som kan give alle en grupperabat!
Jeg faldt over en gratis widget, der kan installeres på alle onlinebutikker og som tillader alle på udkig efter rabat, samle sig en i gruppe for at opnå grupperabat.

Ved at tilslutte SyncFu til din hjemmeside kan du fastsætte "mængde-pris" forhold på de forskellige produkter. Dine kunder kan herefter benytte sig af Gruppekøb ved at klikke på "Tilmeld dig gruppen køb" eller lignende knap. Kunden vil blive vist hvordan prisen falder, som størrelsen af gruppen vokser.
Skulle kunden være interesseret i at skaffe flere til samme gruppe, for at sikre så stor rabat som muligt, kan de opgive deres email adresse og betale en micropayment. Derefter kan være med til at sprede budskabet om tilbudet.
Kunden modtagere en kode til brug for at gennemfører købet med rabat. Når fristen for at opnå grupperabat udløber, betaler alle tilmeldte den seneste anførte pris.

Dig som ejer af webshoppen tjener penge ved dit salg, mens SyncFu er finansieret ved kundernes microbetalinger.

Bring Sociale medier til din Webshop
SyncFu


Trendspot er en samling af forskellige iagttagelser, i forbindelse med mit arbejde, af forskellige IT Trends, nyheder m.m der rører sig omkring i verden. Alle Trendspot der er beskrevet er således at finde andre steder på nettet.
Jeg har ingen økonomisk interesse i nogle af de produkter der nævnes eller beskrives. Blot en interesse der videregives til dem der måtte have lyst.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Agent skriver Skriv dig op