Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Traderslounge Er det tiden til en pause?

Er det tiden til en pause?

664 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
03 January 2009

læs flere indlæg eller lær at handle med valuta på valutaskolen: http://www.traderslounge.dk

Kender du denne følelse?

Du har ikke vundet en eneste handel i denne uge, måske heller ikke i forrige, og nu begynder presset at brede sig.

 

Det har alle traders prøvet!

 

Der er regninger der skal betales og budget kontoen er nærmest flad, så er det at du siger til dig selv; ”næste handel skal kaste nogle pips af sig” – men stop en halv!

 

Der sker desværre ofte det at, jo mere du presser dig selv, jo flere fejl laver du, du bliver stresset og presser citronen, du skal jo lave de her pips!!

 

Må jeg foreslå dig at du tager dig en ”slapper” find din yndlings musik eller gå dig en tur.

Når du presser dig selv, til at handle på tider hvor du måske ikke ligefrem sidder i ”held”, så begår du flere fejl, du overhandler, og du gør helt sikkert ikke din situation bedre, derfor fjern dig fra markedet!

 

Vi har tidligere diskuteret en af de fejl mange nybegyndere begår, de tror at der altid er noget de kan gøre bedre, og at det er derfor de fejler, et chart mere der skal analyseres, en artikel mere der skal læses og en test mere der skal udføres, men er du sikker på at du gør noget forkert? Nogle gange opfører markedet sig bare sådan.

 

Vi har alle haft den følelse at når det er et stykke tid siden at vi har vundet en handel, så skal vi absolut finde den vindende handel – og det er nu!

 

Det øger stressen i kroppen.

 

Som trader, så har vi absolut ikke brug for stress og med mindre at du er en erfaren trader, så medvirker det bare til at fremme frustrationerne, og lige pludselig befinder du dig i en situation hvor du ikke får lavet noget fornuftigt, fordi stress og performance modarbejder hinanden.

 

Du kender det godt, men det er ikke sikkert at du lige tænker over det.

 

Hvis du står foran en nem opgave, det kan være hvad som helst, så vil stress bare medvirke til at du kommer hurtigere og mere sikkert igennem opgaven, men hvis du står foran en svær opgave, som at vinde over markedet, så vil stress virke dæmpende på din yde evne og dermed din performance.

 

Stress, selv I små mængder, lægger beslag på din psykiske energi, så når du stresser dig selv, som eksempelvis, når du pålægger dig selv at lave en masse pips, selv i et marked der er ved at hyle dig helt ud af den, så lægger du bare mere og mere pres på dig selv, og dermed nedbryder du din energi og dermed dit mentale overskud.

 

Så er det at du skal fjerne dig fra markedet, og finde det hjørne hvor du kan slappe af og nyde livet, trading er jo ikke det hele, vel?

 

Nedsæt din målsætning, måske skulle du tage det et minut af gangen, og når det lykkedes for dig, så gå op til en time af gangen, lov dig selv at du ikke vil presse dig selv over grænsen.

 

Så vil du se at energien kommer tilbage og noget af presset letter og de negative følelser forsvinder som dug for solen.

 

Her er det vigtigt at du ikke sætter større målsætning end du rent faktisk kan trække ud af markedet, derfor er det godt hvis du kan lære at acceptere det du kan få ud af markedet, og ikke lade dine egne forventninger styre din trading.

 

Kun hvis du er en erfaren trader, og du ved hvad markedet har at tilbyde dig, kan du presse dig selv, og forbedre din performance og dit udbytte, men husk at hver gang dine forventninger bliver gjort til skamme, så vokser dine frustrationer og din energi falder.

 

Hvis det sker; så tage et øjebliks pause fra din trading, lav noget andet og find din egen rytme igen.

 

Med denne vil jeg byde jer alle et godt og lykkebringende nytår. Vi ses til mere trading og flere spændende timer i 2009.

 

Marcell Petersen, Partner

Traderslounge Limeted

 

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Tomas skriver Skriv dig op