Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Traderslounge Succes kræver disciplin

Succes kræver disciplin

671 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
10 November 2008

De succesfulde traders har altid en upåklagelig disciplin. De planlægger hver eneste handel de tager, og de følger altid deres trading plan.     

Nogle gange er det helt sikkert fristende at handle direkte på det du oplever, men hvis du ikke har udviklet nogle klart definerede spilleregler, som du kan følge, så løber begivenhederne af med dig og du vil have meget svært ved at tjene penge i markedet på lang sigt.

Men hvad er der nu galt med at fravige min trading plan hvis det giver penge?

At opnå en tilfældig gevinst, på trods af at du ikke fulgte din trading plan, kan da godt give dig et øjebliks glæde, men på sigt gør det dig ude af stand til at opretholde din disciplin og følge dine trading planer, og det er ren gift for din mulighed for at opnå varig succes i dette game.

Når du ikke følger din trading plan, så bliver du faktisk belønnet for manglende disciplin, og du begynder måske at tro at det ikke er nogen større fejl at fravige din trading plan, det er det, fordi disse uretmæssige belønninger forøger din villighed til at tage unødige chancer og dermed forøger det også din villighed til ikke at følge dine trading planer.

Tanker som; ”det virkede en gang, så kan det vel også virke denne gang, så jeg tager chancen” tager overhånd og du fjerner dig mere eller mindre fra den vigtigste faktor for en trader – Disciplin!

Jeg kan garantere dig, at det positive udkomme at mangel på disciplin er meget kort varigt, og i det lange løb kan du kun tabe hvis du ikke fastholder en stærk disciplin.

Det er meget vigtigt at du kan skelne den retmæssige gevinst fra den uretmæssige gevinst.

Når du opnår en gevinst som følge af at du har planlagt din trade og du følger din plan, så har du opnået en retmæssig gevinst, og det fremmer forståelsen for at det er vigtigt med en stærk disciplin.

Den uretmæssige gevinst opstår, når du tager en position uden en plan, eller i modstrid med din plan, men vinder på den alligevel, det vil så være et tilfældigt spil og ikke meget anderledes end at gå på kasino. Det forstærker din villighed til at tage chancer og fravige din plan, som ellers er så vigtig for dine langsigtede chancer i markedet.

Fastholdelse af disciplin er altafgørende for regelmæssig og profitabel trading. Det drejer sig om at fastholde det gode gennemsnit og ikke at løbe efter de tilfældige gevinster.

Ham du skal lære af, er ikke ham der gør 1000 ting en gang!

men ham der gør en ting 1000 gange.

 

MVH 

 

Traderslounge

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Tomas skriver Skriv dig op