Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Preben Madsen er SEOmekanikeren

5.461 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
29 January 2008

Update den 27. januar 2008: 

Skal nok lige runde denne af med at konstatere, at indicierne holdt: Preben Madsen fra DocTech har indrømmet, at han står bag de ubehagelige og indtil nu anonyme angreb på konkurrerende virksomheder. Han har dermed også indrømmet, at han udmærket var klar over det forkastelige i sin fremfærd: Han sad og skrev til sig selv i den debattråd, der er nævnt. Det kan kun have to årsager: Enten er der tale om en form for skizofreni - og i så fald er det kun medynk, der skal lyde herfra. Eller der er tale om, at han var klar over alvoren i sine handlinger og forsøgte at skjule sig ved at skrive nedladende til sig selv. Uanset om der er tale om den ene eller den anden af disse grunde, må vi sige, at Preben Madsen sluttede lige så pludseligt, som han dukkede op for trekvart år siden efter at have læst en bog af Aaron Wall.

At jeg har fulgt denne sag så tæt og med så stor nidkærhed skyldes, at jeg blev hængt ud for at være SEOmekanikeren. Muligvis af Preben Madsen selv (han har det jo med at skrive til og med sig selv) - eller muligvis af en konkurrent. Mon ikke det er "case closed" i enhver forstand? Update 29. januar 2008: Det var så ikke helt "case closed" alligevl, for i dag bringes historien om Preben Madsen og DocTech i Comon  

Update den 22. januar 2008:

Det er i dag kommet frem, at den omtalte SEOmekaniker har skrevet sine indlæg fra samme IP adresse som Preben Madsen, DocTech ApS, også skriver fra. I retligt sprog må det vist kaldes tungtvejende indicier for, at der er tale om én og samme person... Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvad de deltagere, der har fulgt Preben Madsen på hans kurser, må tænke om den sag. Se den debattråd her på Amino, hvor det hele afsløres:

SEOmekanikeren og DocTech  

De fleste, der læser med her, har sikkert også fulgt med i SEOmkanikerens anonyme anmeldelser af diverse internetfirmaer. Yderligere præsentation af fænomenet er derfor næppe nødvendigt - hans anonyme blog findes her: seomekanikeren.blogspot.com

I dag tjekkede jeg så hans blog og så, at der er en "kollega" i branchen, der tror, at jeg er SEOmekanikeren. Det er jeg ikke! Hvis jeg var, ville jeg overtræde indtil flere love, for det er i direkte strid med bl.a. Lov om Markedsføring at markedsføre sig ved at "hænge konkurrenter" ud.

Desværre er den "kollega", der tror, jeg er SEOmekanikeren ikke af så megen substans, at han optræder med eget navn. Uagtet at det er en person, der ikke har rygrad nok til at stå ved, hvem han er, er jeg edderspændt rasende over at blive beskyldt for at være SEOmekanikeren. Jeg har derfor opfordret ham til at træde frem. Det være hermed gjort her også. 

Her er vi nemlig LANGT forbi §77 - men til gengæld inde i injurielovgivning og Lov om Markedsføring.

Jeg er og har altid været karl for min hat og stået ved, hvad jeg mener og hvad jeg skriver. Det er fortsat tilfældet - og jeg kunne derfor aldrig drømme om at optræde som SEOmekanikeren!

Nemlig!

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Thomas skriver Skriv dig op