Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Thomas Friis Nielsen´s blog Hvordan skaber man sig et netværk i Dubai?

Hvordan skaber man sig et netværk i Dubai?

576 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
10 November 2023

At starte en virksomhed i et nyt land kan være en spændende og givende udfordring, men det kan også være en opgave fyldt med kompleksitet og usikkerhed. For iværksættere, der stifter virksomhed i Dubai, uden de rette forbindelser til lokale personer og organisationer, kan dette venture synes særligt vanskeligt. At etablere sig i en ny forretningskultur, der måske er ukendt, og navigere i et nyt bureaukrati, kan virke som en tilsyneladende uoverstigelig opgave.

 

Én af de mest udfordrende aspekter ved at etablere en virksomhed i et nyt land som De Forenede Arabiske Emirater er, hvordan man finder de rette forbindelser og netværk. Forbindelserne til lokale eksperter, potentielle samarbejdspartnere og nøglepersoner i myndighederne kan ofte være afgørende for at få projektet fra jorden. Mange udlændinge står overfor en mangel på viden om, hvordan man opbygger disse vigtige forbindelser.

 

For dem, der har allerede en god idé og kapital til at starte en virksomhed i et nyt land, kan det være en klog investering at søge rådgivning og støtte fra lokale eksperter. Dette kan ikke kun gøre processen lettere, men det kan også hjælpe med at undgå potentielle faldgruber og spare tid og ressourcer.

 

Udover vores egen ekspertise i Friis Advokatfirma, når det kommer til markedet i Dubai, så har vi et tæt samarbejde med UAE Government, som betyder, at du vederlagsfrit kan få forslag til personer og institutioner i Dubai, som kan hjælpe din virksomhed. UAE Government kan også lave en formel introduktion til disse, såfremt du ønsker det. Derudover har UAE Government en særlig afdeling, som er specialiseret i at skaffe nye etablerede virksomheder kapital, som vi også kan introducere dig og din virksomhed til.

 

I sidste ende kan det være en udfordrende opgave at starte en virksomhed i et nyt land som udlænding, især uden de nødvendige forbindelser og viden om den lokale forretningskultur. Derfor er det vigtigt at overveje at søge professionel rådgivning og støtte for at øge dine chancer for en vellykket etablering og vækst i din nye forretningsdestination.

 

oo0oo-

 

 

Såfremt du overvejer at stifte selskab i Dubai, så er du velkommen til at kontakte os i Friis Advokatfirma. Vi har igennem en årrække bistået danskere med at stifte selskab i Dubai. Udover selve stiftelsen af selskabet hjælper vi dig også med at få indsigt i de vigtigste regler, som man skal være opmærksom på, når man driver forretning i Dubai. Vi kan træffes på telefon +971 58 531 6002 og på denne mailadresse: Kontakt@friisadvokatfirma.dk. Du kan også læse mere om os her: Friisadvokatfirma.dk.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Thomas skriver Skriv dig op