Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Steffen Gregersen Vejen fra hobby til virksomhed

Vejen fra hobby til virksomhed

1,420 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
27 October 2014

En af mine hobbyer er ved at udvikle sig til et helt nyt forretningsområde og en succesfuld virksomhed for mig. Noget som jeg har haft interesse for siden jeg var ca. 10 år, hvor jeg sidenhen har startet en blog og nu udvider med foredrag og andre indtægtsgivende aktiviteter. 

Da jeg var 8 år gammel blev jeg meldt ind i Bornholmer Garden. En interesse for garderverdenen var skabt. Den har jeg stadig og idag er jeg ansat som dirigent i en anden garde, nemlig Danehofgarden i Nyborg. Så denne hobby er blevet til min levevej. 

Men det er ikke den hobby jeg vil snakke om her. Men derimod min hobby og passion for at skaffe de penge til garden som den har brug for. Jeg har siden jeg var 10 år gammel, synes det var sjovt at tjene penge til garden. Da jeg var 10 år begyndte jeg at hjælpe til ved Bornholmer Gardens loppemarked. Her slæbte jeg møbler og alt muligt andet, ligesom jeg også hjalp til da tingene skulle sælges. 

Jeg synes det var fedt, at vi sammen på denne måde, kunne tjene en del penge til foreningen. Senere hen deltog jeg også ved salg af lodsedler og andre indtægtsgivende aktiviteter. 

Da jeg senere blev ansat som dirigent og slagtøjslærer i Danehofgarden, havde jeg som dirigent en del kunstneriske ambitioner jeg gerne ville have opfyldt. For at kunne få det, var og er det jævnligt, nødvendigt at indkøbe nyt udstyr og instrumenter. Istedet for at læne mig tilbage og vente på at bestyrelsen får skaffet midlerne, så har jeg selv ofte foreslået aktiviteter der kunne være med til at skaffe pengene. 

Jeg har været med til at sætte mange projekter i søen som har og stadig skaffer, mange penge til garden. Men derudover står jeg også for at søge fonde i garden. Det har jeg også gjort en for andre foreninger osv. Min interesse for fundraising er meget stor. 

Jeg startede bloggen AktivFundraising.dk hvor jeg kunne skrive om alle mine idéer til hvordan man kan tjene penge til sin forening. Jeg har siden skrevet en del blogindlæg, skrevet en gratis e-bog og rådgivet flere i fundraising.

Selve bloggen tjener jeg ikke rigtig noget på, men jeg har mange besøgende, ligesom jeg efterhånden har fået flere tusinde til at følge mig på mit nyhedsbrev. 

Jeg har de sidste år, mange bange blevet spurgt om jeg tog ud og holdt foredrag eller kurser. Hver gang har jeg afvist det og sagt at jeg havde planer om det, men ikke gjorde det endnu. Men her i sommers da jeg fik en henvendelse, kunne jeg mærke at tiden var inde. 

Jeg takkede derfor ja tak og har sidst i september været ude og holde mit første foredrag og kursus. Det er nu et tilbud jeg har gjort permanent og tilbyder derfor nu mig selv som foredragsholder.

Så fra at gå fra ren hobby, er jeg nu kommet så langt, at AktivFundraising.dk er gået hen og blevet en hel lille virksomhed, som jeg kan regne med. Men det stopper ikke her. Jeg har store planer for fremtiden. Jeg er bla. igang med at skrive en e-bog, som er planen skal udkomme til foråret 2015. Det er et projekt jeg ser meget frem til. 

Har du selv en passion / hobby, som er gået hen og blevet din levevej? Så vil jeg rigtig gerne høre fra dig i kommentarerne herunder. 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Steffen skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere