Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Steffen Gregersen Succes med artikler på artikeldatabaser

Succes med artikler på artikeldatabaser

916 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
07 June 2010

Så er jeg tilbage igen og denne gang med en succes historie inden for SEO.

Jeg har efterhånden fået opbygget flere sider og blogs indenfor de emner der interesserer mig rigtig meget, og som jeg faktisk længe har gået og brændt for at fortælle folk om. I løbet af det sidste års tid har jeg så fået startet nogle blogs op, som jeg driver ved siden af mit nodeforlag, New Hits Publishing, hvor jeg sælger noder til marimbaorkestre og andet slagtøj.

Det har bla. gjort, at jeg har brugt rigtig meget tid på at lære forskellige ting, indenfor søgemaskineoptimering, SEO. Jeg har prøvet flere ting og haft succes med det. Men det, jeg senest har arbejdet med, og opnået stor succes med, er at tilføje artikler til forskellige artikeldatabaser. Alle artikler har så 1-3 links, som peger tilbage på den side jeg gerne vil fremme i Google. Husk at alle artikler skal være unikke, så man kan ikke bare pushe den samme artikel ud til flere artikeldatabaser. Så render man ind i duplivate content og man får ikke ret meget ud af det. Spildt arbejde, både for dig og for ejeren af artikeldatabasen.

Via disse artikler har jeg kunnet få flere af mine sider op på side 1 hos Google, på nogle af de lidt bredere søgeord indenfor emnet, hvilket har skabt flere kunder og nyhedsbrevs tilmeldinger. Jeg har gjort eksperimentet, ved kun at lave linkbuilding via artikeldatabaser og det har skabt gode resultater, selvom det klart kan anbefales at variere sin søgemaskineoptimering og spille på alle strenge.

Men i mit arbejde med at skrive artikler til mange steder på nettet, synes jeg at der manglede flere alternativer. Det er godt med en bred vifte af artikeldatabaser i Danmark og på dansk. Der findes et hav af artikeldatabaser på engelsk, men det nytter jo ikke noget, når ens blog eller webshop henvender sig til danskere på dansk. Jeg måtte gøre noget.

Jeg har derfor startet artikeldatabasen Avido.dk op, hvor man kan tilføje sine egne artikler.

Så nu har jeg og alle andre, en streng mere at spille på, når vi prøver at kæmpe os øverst på listen i Google og andre steder.

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Steffen skriver Skriv dig op