Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Defekte biler

1,039 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
03 October 2021

Hos www.vikoeberbiler.dk

Opkøber vi den gamle udtjente bil.

Har du en skadet bil el en defekt bil. Kan du kontakte os idag.

SÆLG DEFEKT BIL

Hvis du står og skal sælge defekt bil i højere eller mindre grad, er det en god ide at danne dig et overblik over, hvor slemt det står til, før du beslutter dig for beholde eller sælge den. Du kan evt. få et lokalt værksted til at kigge på den og give et tilbud på, hvad det vil koste at få lavet. På den måde kan du få et overblik over, om det kan betale sig at få den lavet, eller om det er bedre at sælge den billigt, og dermed selv slippe for værkstedsregningen. Hvis du vælger at sælge din defekte bil billigt uden selv at stå for at få udbedret fejlene, kan du med fordel gå til en forhandler eller en anden forretning, der køber defekte biler. De kan udbedre fejlene billigere end du selv kan og samtidig lave en god forretning, mens du også får en sjat penge for din bil.

Vikoberbiler.dk er netop den type forretning, der er interesseret i at købe defekte biler, da vi har adgang til værksted og kan finde en køber til din bil relativ hurtigt. Konsekventligt kan vi hjælpe dig af med din bil uden at du behøver at bruge tid og penge på at få den repareret selv, og i samme omgang give dig en pose penge for din defekte bil.

Hvis du kontakter os på telefon eller e-mail, er vi i stand til at give dig et vejledende tilbud på din bil. Hvis du vil have et præcist tilbud, skal du enten fremvise bilen, eller give os mulighed for at komme ud og se den hos dig. Alt kan lade sig gøre, hvis viljen er der. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du mener, at vi kan hjælpe dig!

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Theis112 skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere