Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Sexreporter.dk Har du i virkeligheden alt for lidt tid?

Har du i virkeligheden alt for lidt tid?

1,910 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
21 July 2013

Jeg hører tit folk sige, at de ikke har tid til det og det og det og det og det. Nogle kan remse op meget længe.

Når jeg så spørger, hvad de bruger alt den tid på, så er svaret som regel: Facebook, mails, børn, partner, job - og ret ofte i den rækkefølge. Familie og venner er der ofte slet ikke tid til. Og for nogle heller ikke sport og andre fritidsaktiviteter.

Så hvorfor er det, at du vil være selvstændig, hvis du i virkeligheden slet ikke har tiden til at være det? Eller prioriterer tiden til at være det?

Er det det frie liv? Fordi dine forældre var det? Eller hvorfor?

Hvis jeg bad dig om at sætte en time af i næste uge til at rydde op i din kalender, hvad ville dit svar så være?

Nogle ville komme med et langt forsvar af, at de måske har deres børn 24/7 - mit svar ville så være, findes der da ikke forældre med børn 24/7, der er selvstændige? Er dine børn aldrig i institution/skole?

Andre ville sige, at de har en syg forælder eller anden pårørende, som de er nødt til at besøge. Jeg ville så spørge - hvor mange timer om ugen bruger du så til at besøge vedkommende? Er det hele dagen hver dag, eller er det nogle timer? Hvad bruger du de øvrige timer om dagen på?

Andre igen, at det er trygt at have et arbejde. Til dem vil jeg sige, at I måske slet ikke skal være selvstændige. Det tager tid, inden at I opnår tryghed som selvstændige, hvis det nogensinde sker.

Under alle omstændigheder vil jeg opfordre til at få ryddet op i kalenderen. Eventuelt lave et regnskab over, hvad du reelt bruger din tid på.

Et godt sted at starte er at afsætte en time i kalenderen om ugen. Bare en (1) time.

Observer, hvad der sker i den ene time. Får du reelt set ryddet op i din kalender? Eller hvad sker der? Du skal bare observere og ikke dømme.

Vil du vide mere om det at få mere tid, så tilmeld dig mit onlineforløb: Sådan får du mere tid, lyst og penge ind i dit liv på info@sexreporter.dk. Vi starter den 1. august 2013. De første 4 uger vil vi koncentrere os om at skabe mere tid. De efterfølgende 4 uger mere lyst. De sidste 4 uger flere penge.

Jeg er af den opfattelse, at hvis du ikke har tid nok eller giver dig selv friheden til at finde tid nok i din kalender, så stresser du dig selv, spiser dårligere, sover knapt nok og egentligt er meget mellemfornøjet med dit liv. Måske det er på tide at tage beslutningen om at gøre noget ved det? Ikke bare en beslutning, der gør dig usikker eller får dig til at fortryde, men en NO MATTER WHAT beslutning.

Fortsat rigtig god søndag.

Marianne Venø

www.sexreporter.dk

Mobil 606 606 62

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Slettet skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere