Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Sexreporter.dk Kvinde ros din mand hver eneste dag - også ham med den lille pik

Kvinde ros din mand hver eneste dag - også ham med den lille pik

5.536 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
18 December 2012

Kære kvinde

Jeg hører næsten dagligt fra kvinder, at de er trætte af, at deres mand enten sidder foran computeren, eller også skændes de.

Jeg starter så med at spørge dem: Hvornår har du sidst rost din mand, UDEN at det betød, at du skulle have noget igen, men simpelthen fordi, at du havde lyst til at gøre det?

Dyb tavshed – det har jeg aldrig gjort.

Roser din mand dig? Ja hele tiden, det er derfor, at jeg elsker ham.

Så hvis din mand ikke roser dig, så ville du ikke elske ham? Nej sikkert ikke.

Din mand skal rose dig for, at du elsker ham, men du roser ikke ham igen? Hvad nu, hvis han har det på samme måde, eller bare godt kan lide at blive rost? Hvad nu, hvis ros kan få ham til at flytte sig fra computeren?

Det tager måske lidt tid inden, at han tror på, at du mener det, så hold fast. Ros ham mindst en gang om dagen i hvert fald i 14 dage inden, at du giver op. Ros ham for selv små ting, fx at han ryddede tallerkenerne ud, at han skovlede sneen væk, at han passede dine børn osv.

Din mand er sikkert vant til at blive irettesat og talt ned til. Det har han sikkert lært af enten sin far, sin mor eller sine søskende – og nu har han sgu også giftet sig med en, der gør det. Måske er det derfor, at han sidder med hovedet inde i computeren bare for at kunne være i fred et sted?

Jeg er sikker på, at du vil få en langt gladere og kærligere mand, hvis du roser ham hver dag. Husk også at ros hans pik bare en gang imellem, hvis du altså kan lide den. Det håber jeg, at du kan.

Lad være med at kommentere størrelsen på hans pik. Mænd med små pikke har muligvis mere end en gang før i livet hørt kvinder, hans mor eller søster tale grimt om den, grine af den eller været ironiske – for ikke at tale om, hvad han har hørt andre mænd i svømmehallen, i sportshallen, i fitnesscentret sige om den. Han har ekstra meget brug for at blive rost.

Du kan rose en pik ved at fortælle, hvor fræk du synes, at den er. Hvor godt den smager, hvor lækker den ser ud, hvilke ting du gerne vil have, at den gør ved dig og meget mere. Jeg er sikker på, at du har en god fantasi – ellers spørg din mand, hvad han godt kan lide at høre om sin pik. Du skal selvfølgelig mene det og være ærlig, og her kan det også godt tage lidt tid, hvis han nu fx i 40 år har hørt, at den var for lille, grim, for skæv eller lignende. Så igen giv det mindst 14 dage.

Jeg ved godt, at det er en udfordring for dig, hvis du aldrig har været vant til at rose før, men så tænk på, hvad han roser dig med. Hvis han siger, at du ser fantastisk ud, så kan du sige: Jeg synes også, at du er en lækker mand. Hvis han siger, at du er en god mor, kan du sige, at han er en god far. Hvis han siger, at du et skønt menneske, kan du sige, at det er han bestemt også.

Det er også okay at rose ham uden, at han har startet med at rose. Du kan fx. sige tak for, at du har hentet børnene. Det er jeg rigtig glad for, at du gjorde. Du kan også sige, hvor er jeg glad for, at du lige lavede aftensmaden, tog opvasken, puttede ungerne etc. Ros ham for det, han gør, også selvom du ville have gjort det på en anden måde. Dine børn skal nok overleve, selvom det er på fars måde.

Vær dog altid ærlig med, hvad du siger, men og ros, ros, ros.

Læs mere på www.sexreporter.dk

Marianne

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Slettet skriver Skriv dig op