Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Sexreporter.dk Det er (snart) jul - det er cool - er du også det?

Det er (snart) jul - det er cool - er du også det?

1.007 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
15 December 2012

I dag er det den 12.12.12, og kl. 12.12 var der mange, der blev gift. Det var kærlighedens højdepunkt i 2012.

Det er på det tidspunkt rigtigt mange singler beslutter sig for aldrig mere at være alene. Er du en af dem?

Du havde det formentligt på samme måde sidste år, hvis du var single i julen. Du brugte julen til at jage. Enten på nettet, i byen eller på gaden. Du vågnede måske op efter en vild tur i byen med andet end tømmermænd.

Det er nu, at det virkelig er tid til at være tro mod sig selv. Alle de gode råd, som du har lært eller taget imod i 2012, de skal virkelig sidde på rygraden nu. Hvis du ikke har lært nogle endnu, så tæl til 10 inden, at du scorer. Det er meget lettere lige nu at vælge forkert.

Det er helt okay, hvis du kun er ude efter et engangsknald bare at lade dig styre af dine lyster, men ellers så tænk dig om. En desparat handling er ikke vejen til kærligheden. Det er udtryk for ensomhed og mangel på selvkontrol.

Det er helt okay at gå i byen, hygge sig og få en sød fyrs eller kvindes telefonnummer, men lad det blive ved det. Lad det udvikle sig langsomt. Det kan blive godt, hvis du bare holder hovedet lige så koldt som resten af året.

Hvis du har gjort dit forarbejde og har nogle krav til din kommende kæreste, som du ikke vil gå på kompromis med for noget i verden, så hold dig til den. Har du ikke lavet et forarbejde, så er det måske på tide at gøre det?

Har du tænkt over, hvad der er vigtigst for dig her i livet i forhold til din kommende kæreste? Det skal ikke være overfladiske ord. Det skal være noget, som du mener helt ind i hjertet. Så det er altså snyd at tage din datter, din mors eller din søsters ord - det er deres ord.

Sæt dig stille ned, gerne med et par stearinlys, den te eller kaffe du holder så meget af - skab et hyggeligt rum for dig. Luk øjnene, tag et par dybe indåndinger og lyt så til dit hjerte. Det kan være, at du skal lave øvelsen nogle gange inden, at du får de helt rigtige ord. Begynder du at tænke på madpakker, rødkål eller julegaver, så er du nødt til at starte forfra - de ord kommer fra dit hoved.

Har du brug for hjælp, er du meget velkommen til at ringe, så kan vi tage en snak over skype - laver du forarbejdet i løbet af julen, er du fuldt optaget og er klar i det nye år til at møde kærligheden.

 (www.sexreporter.dk)

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Slettet skriver Skriv dig op