Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
04 September 2007

Jeg kaster mig lige ud i mit første indlæg med en lille historie om biler.

Jeg har tidligere drevet den lokale Jensens Bøfhus(JB) i Svendborg, indtil jeg blev selvstændig havde vi kun cykler samte en cykelvogn som vi havde vores lille datter i. Da jeg så overtog JB og skulle til møder rundt om i landet med kæden købte vi en gammel grim Opel, den holdt desværre ikke så længe.

Vi var så heldige at en bekendt havde en gammel bil til salg til kr. 12.000 dette var en BMW på omkring 18-20år, men den var nu meget pæn. Vi var også meget glade for den, den kørte godt og var nogenlunde driftsikker (den var jo næsten 20år).

Den havde desværre en kedelig bivirkning........ Kommentaren: nå nu tjener du nok godt eller der er nok en der score kassen.

Dette var jo ikke lige tilfældet, jeg brugte minimum 70 timer om ugen på at få forretningen til at kører, vi boede i boligforening. og i løbet af de 2år og 11 måneder jeg drev restauranten holdt jeg tre ugers ferie.

Om det er jantelov, misundelse (ubegrundet) eller andre årsager kan jeg kun gisne om, men herfra skal lyde opfordringen til at glæde sig over nogle tager chancen, og at nogle af dem også lykkes, for hvad ville der ske hvis ingen tog chancen?.

Thomas

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Thomas skriver Skriv dig op